Ζητά «λουκέτο» στην Euroleague η Ένωση Παικτών

Ζητά «λουκέτο» στην Euroleague η Ένωση Παικτών
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ένωση Παικτών της Euroleague ζήτησε από την διοργάνωση να θέσει σε πρώτο πλάνο την υγεία και να αναβάλλει μέχρι νεωτέρας τα παιχνίδια.

Η έξαρση του κορωνοϊού σε όλες τις χώρες στην Ευρώπη έχει… ταρακουνήσει την ELPA, η οποία ζήτησε επίσημα από την Euroleague την αναβολή της διοργάνωσης μέχρι νεωτέρας.

«Οι παίκτες έχουν εκφράσει τις ανησυχίες τους για την υγεία τους και την υγεία των δικών τους ανθρώπων λόγω του προγράμματος και της κρίσης με τον κορωνοϊό. Η Euroleague και οι σύλλογοι δεν μπορούν να ζητήσουν από τους παίκτες να βάλουν σε ρίσκο την υγεία τους για να ταξιδέψουν και να λάβουν μέρος σε παιχνίδια που τους εκθέτουν στον κίνδυνο του κορωνοϊού. Επίσης, οι παίκτες δεν μπορούν να αδιαφορήσουν για τις εθνικές συστάσεις και τις απαγορεύσεις σχετικά με τα μέτρα του ιού. Με βάση όλα τα παραπάνω, η ΕLPA ζήτησε από την Euroleague να τοποθετήσει σε πρώτο πλάνο την υγεία και να αναβάλλει την διοργάνωση μέχρι να υπάρξουν εγγυήσεις για την υγεία, την ασφάλεια και την ελευθερία των κινήσεων», αναφέρει μεταξύ άλλων η επίσημη ανακοίνωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X