Κυβερνήτης Τόκιο: «Αδιανόητη κάθε σκέψη για ακύρωση των Ολυμπιακών Αγώνων»

Ολυμπιακοί Αγώνες: «Καμία σκέψη αναβολής»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο χαρακτηρισμός του κορωνοϊού ως πανδημία από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας θα έχει αντίκτυπο στις συζητήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020, αλλά προς το παρόν κάθε σκέψη για ακύρωση είναι αδιανόητη, ανέφερε σήμερα η κυβερνήτης του Τόκιο, Γιουρίκο Κόικε, μιλώντας στην Koydo News.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά, δεν υπάρχει καμία αλλαγή στα σχέδια για μετάθεση των Αγώνων που αρχίζουν στις 24 Ιουλίου. Επίσης, ο εκπρόσωπος της ιαπωνικής κυβέρνησης, Γιοσιχίντε Σούγκα, δήλωσε σήμερα ότι δεν υπάρχει καμία αλλαγή στον προγραμματισμό των Ολυμπιακών Αγώνων του 2020 και δεν υπάρχει λόγος να σημειωθεί κατάσταση έκτακτης ανάγκης στην Ιαπωνία λόγω της επιδημίας του κορωνοϊού.

Ο Σούγκα, είπε σε συνέντευξη Τύπου ότι μια ομάδα εμπειρογνωμόνων ανέφερε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, πως δεν υπήρξε εκρηκτική εξάπλωση του ιού στην Ιαπωνία, επομένως δεν υπάρχει ανάγκη για δραστικά βήματα όπως η κατάσταση έκτακτης ανάγκης, αλλά η Ιαπωνία διατηρεί την επαγρύπνησή της καθώς ο ιός συνεχίζει να εξαπλώνεται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X