«Δεν θέλει Παναθηναϊκό ο Βέσοβιτς»

«Δεν θέλει Παναθηναϊκό ο Βέσοβιτς»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πολωνικό δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Μάρκο Βέσοβιτς που έχει προταθεί στον Παναθηναϊκό, δεν είναι «ζεστός» στην προοπτική του «τριφυλλιού» και του ελληνικού πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, το «Legia.net» αναφέρει ότι «Σύμφωνα με τα ελληνικά ΜΜΕ, ο Μάρκο Βέσοβιτς είναι σοβαρός υποψήφιος για τον Παναθηναϊκό. Ο Μαυροβούνιος θα αντικαταστήσει τον Ματίας Γιόχανσον, του οποίου το συμβόλαιο λήγει τον Ιούνιο. Ο Μάρκο είναι διατεθειμένος να αποχωρήσει από την Λέγκια και οι εκπρόσωποί του ψάχνουν τον τρόπο για μια μεταγραφή. Ωστόσο, αυτό, λίγο έχει να κάνει με την πραγματικότητα. Υπάρχει όντως ενδιαφέρον από την ελληνική ομάδα, αλλά θα πρέπει να πληρώσει για τον “Βέσο” και ο Παναθηναϊκός έχει οικονομικά προβλήματα. Επιπρόσθετα, ο ίδιος ο Βέσοβιτς δεν είναι πολύ “ζεστός” για να μετακομίσει στην Αθήνα: ο Παναθηναϊκός εξακολουθεί να μην μπορεί να παίξει στα ευρωπαϊκά Κύπελλα, καθώς η UEFA τον έχει τιμωρήσει με τριετή αποκλεισμό. Ενώ το επίπεδο του πρωταθλήματος δεν είναι υψηλότερο από το πολωνικό. Έτσι, ο παίκτης θα παραμείνει στην Βαρσοβία και οι Έλληνες πρέπει να ψάξουν για άλλον υποψήφιο για το δεξί άκρο της άμυνας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X