Ηρεμία στην ΑΕΚ από το κατηγορητήριο του ματς με τον Άρη

Ηρεμία στην ΑΕΚ από το κατηγορητήριο του ματς με τον Άρη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ θα βρεθεί την Πέμπτη (11/3-16:00) ενώπιον του πειθαρχικού οργάνου της ΕΠΟ για να απολογηθεί για όσα έχουν γραφτεί στο φύλλο αγώνα στις εκθέσεις των παρατηρητών στο ματς Κυπέλλου με τον Άρη.

Μαζί με την ΠΑΕ, έχει κληθεί και ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Ως προς τον κίνδυνο για κεκλεισμένων των θυρών, αυτό έχει να κάνει μόνο με το συμβάν με τον γυμναστή του Αρη (εκεί στηρίζεται το άρθρο 15, παράγραφος 4β), που όμως καμία έκθεση δεν στοιχειοθετεί τον όρο βιαιοπραγία που απαιτείται για την εφαρμογή του άρθρου και το πιο βαρύ που έχει γραφτεί είναι απώθηση.

Στην ΠΑΕ υπάρχει ηρεμία για το κατηγορητήριο και όσα έχουν ακουστεί και γραφτεί περί υποβιβασμού, απλά δεν έχουν βάση με την πραγματικότητα.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ Δημήτρης Μελισσανίδης έχει κληθεί να απολογηθεί με βάση το άρθρο 12 του Πειθαρχικού Κώδικα που αφορά σε «Ποινές αξιωματούχων ομάδας (χωρίς δικαίωμα να παρευρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο), φιλάθλων και λοιπών προσώπων». Και στο άρθρο αυτό οι ποινές είναι «απαγόρευση εισόδου στα αποδυτήρια ή/και στον αγωνιστικό χώρο», «απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο» και «απαγόρευση ποδοσφαιρικής δραστηριότητας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X