Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Παπαβασιλείου

Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Παπαβασιλείου
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την μεγαλύτερη μέχρι τώρα «μάχη» του δίνει ο Γιώργος Παπαβασιλείου. Η μεγάλη δόξα του τμήματος στίβου της ΑΕΚ νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο «Αγ. Ανάργυροι» στην Κάτω Κηφισιά. Ο θρύλος των στηπλ και επί χρόνια προπονητής και «ψυχή» του τμήματος στίβου υπέστη επιπλοκή μετά από χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε. Όλη η οικογένεια του enwsi.gr στέλνει τις θερμότερες ευχές για ταχεία ανάρρωση στον κ. Γιώργο ο οποίος είμαστε σίγουροι πως θα βγει νικητής και από αυτή την δοκιμασία. Αν κάποιος ξέρει να ξεπερνάει εμπόδια τότε αυτός είναι σίγουρα ο Γιώργος Παπαβασιλείου.

Οι βετεράνοι στίβου της ΑΕΚ με ανακοίνωση τους εξέφρασαν τις ευχές τους στον κορυφαίο των κορυφαίων:

«Το σύμβολο του Στίβου της ΑΕΚ η σημαία μας  ο «πατέρας μας» ο Θρύλος των στηπλ  του Παγκοσμίου Κλασσικού Αθλητισμού ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ δίνει την μάχη ζωής στο Νοσοκομείο Αγ. Ανάργυροι στην ΚΑΤΩ ΚΗΦΙΣΙΑ όπου νοσηλεύεται μετά από χειρουργική επέμβαση σε κρίσιμη κατάσταση!!

Ας ελπίσουμε να μπορέσει να υπερπηδήσει και αυτό το εμπόδιο. Οι Βετεράνοι του Στίβου της ΑΕΚ όπου μας μεγάλωσε ως δεύτερος πατέρας μας στο στάδιο Νέας Φιλαδέλφειας. ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ και ΕΝΩΝΟΥΜΕ τις δυναμεις μας ΜΑΖΙ ΤΟΥ ελπιζοντας…. ΠΑΤΕΡΑ ΓΕΡΑ!!!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X