Πανηγυρική αθώωση Βράνιες για την υπόθεση της «Θύρας 7»

Το «ευχαριστώ» του Club της Ζυρίχης στον Βράνιες (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πανηγυρικά δικαιώθηκε από το Εφετείο Αθηνών ο Ογκνιεν Βράνιες για την υπόθεση της «Θύρας 7»!

Ο Βόσνιος αμυντικός είχε καταδικαστεί πρωτόδικα με 8 μήνες φυλάκισης με την κατηγορία της υποκίνησης βίας για την ανάρτηση που είχε κάνει στο Instagram λίγο πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό το Φεβρουάριο του 2017. Το δικαστήριο δέχθηκε τον ισχυρισμό της πλευράς του Βράνιες, ότι ο ποδοσφαιριστής δεν είχε ουδεμία πρόθεση να προβάλλει τα θύματα της «Θύρας 7» και ότι η ανάρτηση κατέβηκε αμέσως μετά την επέμβαση της ΑΕΚ. Σε ρολο μάρτυρα παρευρέθηκε σήμερα στο Εφετείο και ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ανδρέας Δημάτος.

Η Έφεση του Ογκνιεν Βράνιες έγινε δεκτή και πλέον ο Βόσνιος δεν έχει κανένα μπλέξιμο με τη δικαιοσύνη και την σχετική υπόθεση. Υπενθυμίζουμε ότι η εν λόγω ανάρτηση έγινε λίγο πριν το πρώτο ντέρμπι του Βράνιες στην Ελλάδα τον Φεβρουάριο του 2017. Το συγκεκριμένο ντέρμπι είναι εκείνο που έχει νικήσει η ΑΕΚ με 1-0 έπειτα από το γκολ με εκετέλση φάουλ του Αϊντάρεβιτς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X