Στον... αέρα το Euro 2020 λόγω κορωνοϊού

EURO 2020: Οι 20 ομάδες που προκρίθηκαν!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στον… αέρα βρίσκεται το Euro 2020 μιας και σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ιταλία, αρκετές Ευρωπαϊκές Ομοσπονδίες πιέζουν την UEFA να αναβάλλει την διοργάνωση και να την μεταθέσει για το 2021.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα από το «Tuttosport», η UEFA δέχεται την πίεση των ευρωπαϊκών Ομοσπονδιών για την αναβολή του Euro2020 και την μετάθεση του για το 2021, προκειμένου να μπορέσουν να ολοκληρωθούν τα εγχώρια πρωταθλήματα, καθώς λόγω του κορωνοϊού, υπάρχει ο κίνδυνος να αναβληθούν αρκετές αγωνιστικές. Αυτό θα σημαίνει ότι θα πρέπει να αλλάξουν αρκετές ημερομηνίες, την στιγμή που το Euro2020, το οποίο θα διεξαχθεί σε 12 χώρες, έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 12 Ιουνίου.

Οι Ομοσπονδίες θεωρούν ότι αν υπάρξουν αναβολές στα πρωταθλήματα, τότε θα… πάνε πίσω οι ημερομηνίες των Κυπέλλων και θα δημιουργηθεί τεράστιο πρόβλημα. Η UEFA από την πλευρά της δεν έχει πάρει θέση επίσημα για το θέμα, αν και κύκλοι της αναφέρουν ότι αυτή την στιγμή δεν υπάρχει καμία σχέση για αναβολή και χρονική μετάθεση της διοργάνωσης. Βέβαια υπάρχει και το πρόβλημα με το ενδεχόμενο λόγω του κορωνοϊού, οι αγώνες του Euro2020 να πρέπει να διεξαχθούν σε άδεια γήπεδα, κάτι που θα ήταν τεράστια οικονομική καταστροφή.

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις στο θέμα μιας και όλα δείχνουν ότι ορισμένα πρωταθλήματα θα πάνε… πίσω χρονικά, όπως το ιταλικό, οπότε άμεσα πρέπει να δοθεί λύση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X