Το προπονητικό κοντά στο Αρνεμ που άρεσε στον Ιβιτς

Το προπονητικό κοντά στο Αρνεμ που άρεσε στον Ιβιτς
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ιλια Ιβιτς ταξίδεψε στην Ολλανδία από τις 6 ως τις 9 Μαρτίου προκειμένου να εξετάσει διάφορα προπονητικά κέντρα που του έχουν προταθεί ενόψει της προετοιμασίας για τη νέα χρονιά. Η ΑΕΚ τα προηγούμενα πέντε χρόνια το βασικό στάδιο της προετοιμασίας το έκανε στην Πολωνία (εκ των οποίων τα τέσσερα στο Κίελτσε), αλλά ο Ίβιτς συγκεντρώνοντας όλα τα στοιχεία και τις πληροφορίες που μπορούσε, είδε ότι τα φιλικά που έδινε η «Ένωση» εκεί δεν ήταν δυνατά.

Ο Τεχνικός Διευθυντής του «Δικεφάλου» ήταν αντίθετος σε αυτή τη λογική και θέλει η ΑΕΚ να δώσει δυνατά τεστ από την αρχή.

Ενα ήταν όμως εκείνο που έκανε την… διαφορά. Ο Ιλια Ιβιτς είδε προπονητικό κέντρο κοντά στο Αρνεμ που τον ικανοποίησε αρκετά. Και αυτό δεν αποκλείεται να είναι το… εκλεκτό για την προετοιμασία της ΑΕΚ το προσεχές καλοκαίρι, αφήνοντας το Κίελτσε και την Πολωνία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X