Το «ευχαριστώ» της ΑΕΚ στον κόσμο που ταξίδεψε στη Βόννη

Το «ευχαριστώ» της ΑΕΚ στον κόσμο που ταξίδεψε στη Βόννη
Photo Credits: INTIME

Το μεσημέρι της Τρίτης (10/3) και λίγες ώρες πριν το τζάμπολ του δεύτερου αγώνα της ΑΕΚ με τη Βόννη στη Γερμανία, ανακοινώθηκε ότι το παιχνίδι θα γίνει χωρίς κόσμο, μετά τα όσα συμβαίνουν με τον κορωνοϊό.

Με αφορμή αυτό, η ΚΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση και ευχαριστεί τον κόσμο της Ένωσης που ταξίδεψε για να βρεθεί απόψε κοντά στη Βασίλισσα, αλλά η επικαιρότητα τους πρόλαβε και εν τέλει δεν θα μπορέσουν να βρεθούν στο γήπεδο.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ

Η ΑΕΚ ΒC ανακοινώνει, ότι δεν θα έχει στο πλευρό της τους δεκάδες οπαδούς της, -που έχουν έρθει από παντού- στην αποψινή αναμέτρηση της Βόννης στο πλαίσιο του BCL.

H AEK ΒC ενημερώθηκε, με καθυστέρηση, και ενώ αρκετοί εκ των φίλων της ομάδας βρίσκονταν ήδη στο ξενοδοχείο της «Βασίλισσας» για να παραλάβουν τα εισιτήριά τους ή καθ’ οδόν για το “Telekom Dome”, ότι αποφασίστηκε η διεξαγωγή του αγώνα «κεκλεισμένων των θυρών».

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους τους συνενωσίτες για το δαπανηρό και πολύωρο ταξίδι τους, αλλά η ανθρωπότητα δοκιμάζεται και κάποιες καταστάσεις είναι υπεράνω όλων μας.

Η στήριξή τους για ακόμη μία περίοδο, σε αγώνες της ΑΕΚ εκτός συνόρων, είναι εντυπωσιακή και όχι άδικα ολόκληρη η αθλητική κοινότητα ανά την υφήλιο τους αποθεώνει για την πυκνή παρουσία τους και για την άψογη συμπεριφορά τους.

Ζητούμε αυτονόητα σύνεση και ψυχραιμία.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X