Παναθηναϊκός: Παραμένει ανοικτό του Μπεργκ

Μπεργκ: «Πρέπει να νικήσουμε την ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μπεργκ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Κράσνονταρ και η περίπτωσή του παραμένει ανοικτή για το Τριφύλλι, όπως αναφέρει η “Live Sport”. Στη Ρωσία ο 34χρονος άσος παίρνει 1,7 εκατ. ευρώ τον χρόνο, όμως αν αποφασίσει να αποχωρήσει θα συμβιβαζόταν και με τα μισά για τα δύο τελευταία χρόνια της καριέρας του.

Ο Σουηδός έχει σπίτι στη Βουλιαγμένη, η σύζυγος και τα παιδιά του λατρεύουν την Ελλάδα, ενώ ο Γιάννης Αλαφούζος θα τον ήθελε φυσικά στην πίσω, τη στιγμή που θα υπήρχαν και τα απαραίτητα χρήματα σε περίπτωση πώλησης του Μακέντα.

Από εκεί και πέρα όμως αρκετά δύσκολη είναι η επιστροφή του Λούκα Βιγιαφάνιες, παρότι και γι’ αυτόν υπάρχει επιθυμία επιστροφής του στον Παναθηναϊκό. Το συμβόλαιό του με τη Μονάρκας λήγει σε δύο χρόνια, αλλά ο Αργεντινός δεν είναι ευχαριστημένος στο Μεξικό επειδή δεν παίζει όσο θα ήθελε. Ακόμη κι αν επιθυμούσε να επιστρέψει στο Τριφύλλι, θα έπρεπε να “εξωθήσει” τη Μονάρκας σε σπάσιμο συμβολαίου ή να πείσει τους Μεξικανούς να τον δανείσουν. Κι εδώ όμως απαιτείται ένα αρκετά υψηλό μπάτζετ για το συμβόλαιό του (700-800 χιλ. ευρώ).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X