Χρυσικόπουλος: «Δεν μου αρέσουν οι δικαιολογίες -Να πιάσουμε ξανά υψηλή απόδοση»

Χρυσικόπουλος: «Η ΑΕΚ μεγαλώνει μέσα από τις νίκες»
Photo Credits: INTIME

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος δήλωσε έτοιμος να προσφέρει τα μέγιστα για να φτάσει η ΑΕΚ τη νίκη απέναντι στη Βόννη την Τρίτη.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα «sport24.gr», ο έμπειρος πάουερ φόργουορντ, αρχικά, σχολίασε: «Δεν θέλουμε να πάμε στο τέλος για να ξεκινήσουμε να εκτελούμε το πλάνο μας και να βγάζουμε ενέργεια. Θέλουμε από το πρώτο δευτερόλεπτο να παίξουμε με την ενέργεια και τη συγκέντρωση του τελευταίου δεκαλέπτου στο ΟΑΚΑ. Γνωρίζαμε εκ προοιμίου ότι η Βόννη είναι μια ομάδα με πολύ επιθετικό ταλέντο, παρόλα αυτά έχει τις αδυναμίες της κι εκεί πατήσαμε στο πρώτο παιχνίδι. Κάθε αγώνας από εδώ και πέρα έχει πολύ μεγάλο βαθμό δυσκολίας και κινδύνου. Περιμέναμε ότι δεν θα είναι απλά τα πράγματα».

Όσο για το πώς εξηγείται το γεγονός ότι μετά από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, η ΑΕΚ παρουσιάζει αστάθεια και αμυντική εικόνα εκ διαμέτρου αντίθετη από αυτή στο πρώτο μισό της σεζόν, ο Χρυσικόπουλος επισήμανε: «Δικαιολογίες υπάρχουν πολλές, είχαμε τη διακοπή στο πρωτάθλημα λόγω των “παραθύρων” και οι τραυματισμοί. Δεν θέλω να τις κοιτάζω ή να τις εξετάζω όμως, δεν μου αρέσει να στέκομαι σε αυτά. Πρέπει να επιστρέψουμε στην κατάσταση που ήμασταν μέχρι τον τελικό του κυπέλλου και να παίξουμε όπως πριν».

Τελειώνοντας την τοποθέτησή του, ο Χρυσικόπουλος τόνισε: «Η ομάδα φτιάχτηκε με τέτοιο τρόπο ώστε να υπηρετεί τη φιλοσοφία του προπονητή, να παίζουμε με μεγάλη ένταση και πίεση στην άμυνα. Τα επίπεδα ενέργειας να είναι στα… κόκκινα καθ’ όλη τη διάρκεια του σαρανταλέπτου, για αυτό αποκτήθηκαν τόσοι παίκτες και είμαστε γεμάτοι ως σύνολο. Αυτό μένει να ξαναφανεί στο γήπεδο, από την στιγμή που μετά από τόσο καιρό είμαστε όλοι υγιείς».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X