Ο Κυριάκος Κυριάκος αποχωρεί οριστικά από το ΚΙΝΑΛ, επιστρέφει στον όμιλο Σαββίδη

Κ. Κυριάκος: «Ένα από τα 36 παιχνίδια που θα δώσει φέτος ο ΠΑΟΚ αυτό με τον Ολυμπιακό»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον Μάιο του 2019 ο πρώην Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, συμφώνησε με την Φώφη Γεννηματά και ήταν υποψήφιος βουλευτής του κόμματος στην Α’ Θεσσαλονίκης. Τελικά δεν εκλέχθηκε στις βουλευτικές εκλογές και τον περασμένο Σεπτέμβριο ανέλαβε Γραμματέας Επικοινωνίας του κόμματος.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, αποχωρεί από το ΚΙΝΑΛ για τον όμιλο του Ιβάν Σαββίδη.

Ο Κυριάκος Κυριάκος την περασμένη Παρασκευή είπε οριστικά το «ναι« στην πρόταση αφού προηγουμένος ενημέρωσε την Φώφη Γεννηματά για την πρόταση του επιχειρηματία και ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ να αναλάβει πόστο στην επικοινωνία όλου του ομίλου του (και στην ΠΑΕ).

Ωστόσο, ο κ. Κυριάκος, ξεκαθάρισε στην κα Γεννηματά ότι αν δεν συμφωνήσει εκείνη, δεν θα αποδεχθεί την πρόταση. Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ ωστόσο του απάντησε ότι είναι μια σημαντική ευκαιρία για τον ίδιο σε επαγγελματικό επίπεδο που «δεν έρχεται κάθε μέρα» και του άναψε το «πράσινο φως».

Ο Κυριάκος Κυριάκος όμως δεν θα αποχωρήσει άμεσα από το ΚΙΝΑΛ, αφού ζήτησε και λίγο χρόνο από τον Ιβάν Σαββίδη για το νέο πόστο του.

Ο κ. Κυριάκος θα παραμείνει για να ολοκληρώσει κάποιες υποχρεώσεις που είχε αναλάβει στο Κίνημα Αλλαγής, όπως το νέο site του κόμματος, το σύστημα καταγραφής προβολής των στελεχών στα ΜΜΕ κλπ. Και αυτό διότι ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι δεν ήθελε να αποχωρήσει από το ΚΙΝΑΛ «ανέντιμα και νύχτα».

Ο Κυριάκος Κυριάκος το 2004 ανέλαβε τη Διεύθυνση Επικοινωνίας του ΠΑΟΚ, θέση την οποία διατηρούσε μέχρι τον Μάιο του 2019. Παραιτήθηκε για να αποδεχτεί την πρόταση του ΚΙΝΑΛ και της προέδρου, Φώφης Γεννηματά, να συστρατευτεί στον αγώνα για την αναγέννηση της Κεντροαριστεράς και της Ελλάδας, όπως αναφέρθηκε στην τότε ανακοίνωση του Κινήματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X