«Τέλος» από την Άουγκσμπουργκ ο Σμίντ

«Τέλος» από την Άουγκσμπουργκ ο Σμίντ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Δεν ήταν μια εύκολη απόφαση για εμάς, αλλά λόγω του ότι είχαμε μόνο τέσσερις πόντους στα εννιά τελευταία παιχνίδια, αποφασίσαμε να κάνουμε μια αλλαγή στην τεχνική ηγεσία», είπε επί του θέματος ο εκτελεστικός διευθυντής της ομάδας της Βαυαρίας, Στέφαν Ρόιτερ.

Για να προσθέσει: «Πάντα θα υπάρχουν δύσκολες φάσεις, για να αντιμετωπίσεις. Στην παρούσα κατάσταση, ωστόσο, βλέπουμε ότι ο στόχος της παραμονής μας στην κατηγορία βρίσκεται σε κίνδυνο. Οπότε, αναγκαστήκαμε να πάρουμε αυτή την απόφαση».
Η ήττα της Άουγκσμπουργκ από την Μπάγερν με 2-0 στο Μόναχο, χθες, όπου οι φιλοξενούμενοι είχαν τουλάχιστον δύο μεγάλες ευκαιρίες για να κάνουν το 1-1 λίγο πριν τη λήξη, σημαίνει ότι το προβάδισμα από την 16η θέση της είναι πλέον μόλις πέντε βαθμοί, εννιά αγωνιστικές πριν το τέλος της σεζόν…

«Αποδέχομαι την απόφαση του συλλόγου και θέλω να ευχαριστήσω άπαντες για την ευκαιρία αλλά και την εμπιστοσύνη που έλαβα εδώ. Ήλπιζα ότι θα μπορούσα να αφήσω το σημάδι μου, ακόμα κι αν έλειπαν οι βαθμοί εντέλει στο γήπεδο. Η ομάδα είναι πάντα υπεράνω όλων και εύχομαι στην Άουγκσμπουργκ ότι καλύτερο. Ελπίζω να καταφέρει να αντιστρέψει την κατάσταση», σχολίασε από την πλευρά του ο Σμιντ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X