Η ΑΕΚ επιστρέφει τα χρήματα στους οπαδούς της που αγόρασαν εισιτήριο για το ντέρμπι με ΠΑΟ

Σιμάνσκι: «Η επιτυχία δεν είναι τυχαία - Είναι σκληρή δουλειά και αφοσίωση» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή την απόφαση του Υπουργείο Υγείας να κλείσει όλα τα γήπεδα λόγω του κορωνοϊού για τις επόμενες δύο εβδομάδες, μεταξύ αυτών και το ντέρμπι της Κυριακής (15/3) της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό και ενημερώνει τον κόσμο για το πως θα μπορέσει να πάρει πίσω τα χρήματα από τα εισιτήρια.

Μάλιστα, η ΠΑΕ έχει ήδη προχωρήσει στις ακυρώσεις των εισιτηρίων που είχαν γίνει ηλεκτρονικά μέσω του επίσημου σάιτ της ΑΕΚ ή της ticketmaster, όπου ήταν περίπου 1300 αγορές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει τους φιλάθλους της, οι οποίοι είχαν ήδη προμηθευτεί τα εισιτήριά τους για τον αγώνα της πρώτης αγωνιστικής των play offs του πρωταθλήματος της Super League ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό, ότι με την υπ΄αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ. 15954 Κοινή Υπουργική Απόφαση περί επιβολής μέτρων σε σχέση με τον κορωνοϊό COVID-19 όλες οι αθλητικές συναντήσεις των επόμενων δύο εβδομάδων θα διεξαχθούν κεκλεισμένων θυρών.

Ως εκ’ τούτου όλες οι αγορές θα ακυρωθούν και θα γίνει η επιστροφή των χρημάτων στους φιλάθλους. Συγκεκριμένα:

• για όσους αγόρασαν μέσω ίντερνετ, από το site της ΠΑΕ ΑΕΚ (www.aekfc.gr), καθώς και από το site της Ticketmaster Hellas (www.ticketmaster.gr) θα γίνει άμεση ακύρωση των χρεώσεων, χωρίς οι φίλαθλοι να χρειαστεί να κάνουν την οποιαδήποτε άλλη ενέργεια.

• για όσους αγόρασαν μέσω των καταστημάτων PUBLIC, θα πρέπει να μεταβούν στο συγκεκριμένο κατάστημα που έγινε η αγορά για να γίνει η ακύρωση των εισιτηρίων και η επιστροφή των χρημάτων τους».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X