ΠΑΟΚ: Καταθέτει σήμερα έφεση και περιμένει να δικαστεί

ΠΑΟΚ: Καταθέτει σήμερα έφεση και περιμένει να δικαστεί
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μέχρι τις 4 το απόγευμα της Δευτέρας (9/3) η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα καταθέσει την έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης αφαίρεσης 7 βαθμών στη δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ.

Από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, όπως έχει πει από την προηγούμενη εβδομάδα ο εκ των νομικών της, Τάκης Μπαλτάκος, θα κατατεθεί τη Δεύτερα (9/3) η έφεση κατά της απόφασης από την πρωτοδίκη κ. Μαρία Τσαγκιά, με την οποία αφαιρούνται 7 βαθμοί από το τρέχων πρωτάθλημα για την υπόθεση πολυιδιοκτησίας. Η δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ συνεδριάζει, συνήθως, κάθε Τετάρτη, όμως οι νομικοί του ΠΑΟΚ, λόγω της σπουδαιότητας της υπόθεσης, περιμένουν να οριστεί δικάσιμος είτε την Πέμπτη (12/3), είτε την Παρασκευή (13/3).

Οι δικηγόροι του «Δικεφάλου» εκτιμούν ότι σε αντίθεση με την πρωτοδίκη κ. Τσαγκιά, οι εφέτες θα μπουν στην ουσία της υπόθεσης και θα δικάσουν από την αρχή χωρίς να αποδεχτούν ως δεσμευτική την εισήγηση της ΕΕΑ. Εντός της εβδομάδας δεν αποκλείεται να υπάρξει και απόφαση του Διοικητικού Εφετείου, που θα αφορά την έκδοση προσωρινής διαταγής για την καταγγελία του ΠΑΟΚ περί σύστασης της ΕΕΑ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X