Ιταλός υπουργός αθλητισμού: «Να σταματήσει άμεσα το πρωτάθλημα»

Ιταλός υπουργός αθλητισμού: «Να σταματήσει άμεσα το πρωτάθλημα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο υπουργός Αθλητισμού της Ιταλίας, Βιντσέντζο Σπανταφόρα, τάχθηκε υπέρ του αιτήματος της Ένωσης Παικτών να μην διεξάγονται αγώνες της Serie A κατά τη διάρκεια της έξαρσης του κορωνοϊού, με αποτέλεσμα να μην αρχίσει στις 13:30 η αναμέτρηση Πάρμα-ΣΠΑΛ, ενώ απέμεναν λίγα λεπτά για την έναρξη της συνάντησης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ποδοσφαιριστές στέκονταν στη φυσούνα του «Ένιο Ταρντίνι» και η μουσική έπαιζε σε ένα άδειο γήπεδο, όταν ξαφνικά τα πάντα σταμάτησαν.

Οι διαιτητές βγήκαν και ενημέρωσαν τους παίκτες ότι ο υπουργός και η ομοσπονδία εξέταζαν το ενδεχόμενο να σταματήσει άμεσα η σεζόν στη Serie A, με αποτέλεσμα οι ομάδες να επιστρέψουν στα αποδυτήρια και να ειδοποιηθούν εκείνοι που ήδη κάθονταν στον πάγκο, προκειμένου να ακολουθήσουν την ίδια… διαδρομή. Τελικά ανακοινώθηκε ότι ο αγώνας Πάρμα-ΣΠΑΛ θα αρχίσει στις 14:45 ώρα Ελλάδας.

«Συμμερίζομαι τις απόψεις του Νταμιάνο Τομάζι, προέδρου της Ιταλικής Ένωσης Παικτών, και ενώνομαι με το κάλεσμά του να ανασταλεί το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου» έγραψε σήμερα το πρωί ο Σπανταφόρα στο λογαριασμό του στο Facebook.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X