Άνοδος για την ΑΕΚ στο σκάκι!

Άνοδος για την ΑΕΚ στο σκάκι!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

“Επέστρεψε για να πρωταγωνιστήσει”, θα μπορούσε να είναι ο εναλλακτικός τίτλος του κειμένου. Ο λόγος φυσικά για την ομάδα Σκάκι της ΑΕΚ που επικράτησε του ΣΟ ΣΥ Κηφισιάς με 5.5-2.5 για την 8η αγωνιστική του 2ου Ομίλου της Β’ Αττικής Κατηγορίας και κατέκτησε μαθηματικά την άνοδο στην Α’ Αττικής από την πρώτη κιόλας χρονιά επαναδραστηριοποίησης του τμήματος.

Οι “κιτρινόμαυροι” έφτασαν τις 8 νίκες σε ισάριθμους αγώνες και μία αγωνιστική πριν το φινάλε πανηγυρίζουν για την επίτευξη ενός στόχου που στην αρχή βρισκόταν στο μυαλό όλων, αλλά δεν ήταν καθόλου εύκολος. Μάλιστα, η δυσκολία ήταν ακόμα μεγαλύτερη καθώς επιλέχθηκε η συμμετοχή στον 2ο Όμιλο, όπου μόνο ο Πρωταθλητής ανεβαίνει κατηγορία και όχι στον 1ο, όπου ανεβαίνουν περισσότερες ομάδες.

Με σωστές κινήσεις από τη διοίκηση και τους ανθρώπους του τμήματος, στελεχώθηκε το τμήμα και έφτασε στην κορυφή και μάλιστα μέσα στην έδρα του, στο νέο πανέμορφο χώρο της Νέας Φιλαδέλφειας, που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, με νίκες των Λίτσα, Σαγκριώτη, Μπαγατέλα, Φουφόπουλου, Τσαγκά και με μία ισοπαλία του Βραϊμάκη, η “Ένωση” έφτασε στη νίκη, χάνοντας μόλις 2 παιχνίδια.

Ο Υπεύθυνος Ακαδημιών και Ανάπτυξης του τμήματος, Γιάννης Λίτσας, δήλωσε στο aek.gr: “Η ΑΕΚ μετά τη σημερινή νίκη επί της Στρατηγικής Υπεροχής Κηφισιάς, 8η σε ισάριθμους αγώνες, εξασφάλισε και μαθηματικά την άνοδο στην Α’ Αττικής. Η ομάδα μας έκανε ένα μεγάλο βήμα, το οποίο πρέπει να ακολουθήσουν πολλά ακόμα μικρά σταθερά βήματα, για να χτιστεί μια σκακιστική ΑΕΚ έτσι όπως την ονειρευόμαστε. Ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στη διοίκηση για τη στήριξή της και για όλα τα εχέγγυα που μας παρείχε για να φτάσουμε στην κορυφή. Συγχαρητήρια στους αθλητές και φίλους για την αγωνιστική και μη, βοήθεια που προσέφεραν στην ομάδα μας“.

Πλέον, οι “κιτρινόμαυροι” σκακιστές, αναμένουν την τελευταία αγωνιστική που έχει οριστεί για τις 22/03 όταν και φιλοξενούνται από τον ΟΠΑ Χολαργού για την 9η και τελευταία αγωνιστική του ομίλου.

ΑΕΚ – ΣΟ ΣΥ Κηφισιάς 5.5.-2.5
Λίτσας – Παναγιωτόπουλος 1-0
Κοντσέττι – Πάλλης 0-1
Σαγκριώτης – Κωνσταντόπουος 1-0
Μπαγατέλας – Μπέτκος 1-0
Πρεβενιός – Εμμανουηλίδης 0-1
Φουφόπουλος – Θεοδόση-Λιάκου 1-0
Βραϊμάκης – Κούτρας 0.5-0.5
Τσαγκάς – Μπούρας 1-0

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X