Χωρίς κόσμο το ΑΕΚ-ΠΑΟ, ΟΦΗ-ΑΕΚ, ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός λόγω κορωνοϊού

Εργασίες στον χλοοτάπητα του ΟΑΚΑ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ θα παίξει στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό χωρίς τον κόσμο στο πλευρό της.

Όπως ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Υγείας, όλοι αγώνες θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών για τις επόμενες δύο εβδομάδες. Αυτή την απόφαση έλαβε η κυβέρνηση στο πλαίσιο των νέων μέτρων για τη μη εξάπλωση του κορωναϊού στη χώρα.

Εκτός από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή (15/3), το μέτρο… προλαβαίνει και το ματς στο Ηράκλειο της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ για την 2η αγωνιστική των πλέι οφ.

Χωρίς κόσμο θα είναι και το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, όπως και το ματς Αρης – ΟΦΗ το Σάββατο 14 Μαρτίου.

Το ίδιο θα συμβεί και με τον πρώτο αγώνα του Ολυμπιακό με τη Γουλβς στο Γ. Καραϊσκάκης για τους «16» του Europa League την Πέμπτη 12 Μαρτίου.

Επίσης, όσον αφορά το μπάσκετ θα γίνει κεκλεισμένων το ματς του Περιστερίου με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ την Τετάρτη 11/3, όπως και όλη η Basket League τις προσεχείς 14 ημέρες. Το ίδιο θα συμβεί και με όλα τα εγχώρια πρωταθλήματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X