Κορωνοϊός: Ανακοινώνονται νέα μέτρα-Δεν κλείνουν όλα τα σχολεία, τι θα γίνει με τις δημόσιες συναθροίσεις

Κορωνοϊός: Ανακοινώνονται νέα μέτρα-Δεν κλείνουν όλα τα σχολεία, τι θα γίνει με τις δημόσιες συναθροίσεις

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης αποφασίστηκαν μέτρα για τη διαχείριση της κατάστασης, τα οποία και θα ανακοινωθούν εντός των επόμενων ωρών από το υπουργείο Υγείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr αποφασίστηκε να μην κλείσουν όλα τα σχολεία της χώρας, παρά μόνο στις περιοχές όπου έχει διαπιστωθεί πρόβλημα. Επίσης, δεν θα κλείσουν θέατρα, κινηματογράφοι και γήπεδα ούτε και οι εκκλησίες. Ωστόσο, θα κλείσουν τα ΚΑΠΗ.

Θα ληφθούν, βεβαίως, μέτρα για τις δημόσιες συναθροίσεις και θα υπάρχει συνεργασία με την Εκκλησία ώστε να προτρέψουν τους πιστούς που αντιμετωπίζουν πρόβλημα υγείας και έχουν συμπτώματα να μην προσέρχονται στην Εκκλησία.

Στη σημερινή σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου μετείχαν η Υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, ο Υπουργός Υγείας Β.Κικίλιας, ο Υφυπουργός Υγείας Β.Κοντοζαμάνης, ο Υφυπουργός παρα τω Πρωθυπουργω αρμόδιος για τον Συντονισμό του Κυβερνητικού Εργου  Α.Σκέρτσος, ο Υφυπουργός παρα τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στ.Πέτσας, ο Γ.Γ. του Πρωθυπουργού Γρ.Δημητριάδης, ο Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας Ν.Χαρδαλιάς και ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας Σωτ.Τσιόδρας.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X