«Νταβατζιλίκι» Μπερτομέου και στην Basket League

«Νταβατζιλίκι» Μπερτομέου και στην Basket League
Photo Credits: INTIME

Κάθε όριο έχει ξεπεράσει ο Ζόρντι Μπερτομέου με την Euroleague και το Eurocup με τη σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι να είναι έτοιμη να στάξει!

Ο Προμηθέας Πατρών πέρασε στην επόμενη φάση του Eurocup όπου πλέον δεν υπάρχουν όμιλοι, αλλά best of 3 μέσω των οποίων καθορίζεται ποιος θα προκριθεί στην επόμενη φάση. Τώρα οι Πατρινοί παίζουν με την Τόφας. Το πρώτο παιχνίδι είναι στις 17/03, το δεύτερο στις 20/03 και το τρίτο αν χρειαστεί στις 25/03. Πού τίθεται πρόβλημα;

To Σάββατο 21/03 έχει προγραμματιστεί το παιχνίδι Προμηθέας ΠάτραςΑΕΚ για την Basket League! Πράγμα που σημαίνει ότι η Euroleague στην οποία υπάγεται το Eurocup έχει παρέμβει δίχως καμία συνεννόηση με τους αρμόδιους στο ελληνικό πρωτάθλημα. Δεν έφταναν δηλαδή όλα εκείνα που έχουν γίνει με τις Εθνικές ομάδες το τελευταίο διάστημα που αγωνίζονται λειψές και πολλές φορές την… ίδια ώρα με τους αγώνες ελληνικων ομάδων στην Euroleague. Ο Μπερτομέου δεν δείχνει κανέναν σεβασμό και πρέπει πλέον να παρθούν τα κατάλληλα μέτρα.

Αρχικά αναμένεται η αντίδραση της αρμόδιας αρχής, του ΕΣΑΚΕ που πρέπει να βρει μια λύση για το πότε θα γίνουν οι αγώνες. Επειτα αναμένεται η αντίδραση της ΑΕΚ που δεν ανέχεται να παίζονται παιχνίδια στις πλάτες της. Φυσικά, να τονιστεί, ότι κανείς δεν έχει ενημερώσει την Ενωση για το γεγονός ότι ίσως χρειαστεί να τροποποιηθεί το πρόγραμμά της. Την ίδια στιγμή, η «Βασίλισσα» έχει και εκείνη το δικό της πρόγραμμα για το BCL και δεν έχει καμία διάθεση να… τρέχει και να υπερφοτώσει το πρόγραμμά της για να κάνει το χατίρι του Μπερτομέου και του Eurocup. Σε περίπτωση που η Ένωση περάσει στα προημιτελικά του BCL, το πρώτο της παιχνίδι στην επόμενη φάση θα το δώσει στις 24/03 και όπως εύκολα γίνεται κατανοητό δεν μπορεί να μετακινήσει ημερομηνία παιχνιδιού της.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί το γεγονός ότι σε περίπτωση που ο αγώνας στην Πάτρα γίνει την ημέρα που έχει προγραμματιστεί κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών λόγω των εξελίξεων με τον κορωνοϊό.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X