Τένις: Τέλος οι πετσέτες στα ballkids λόγω κορονοϊού

Ο φόβος του κορονοϊού και η αναβάθμιση των κανόνων υγιεινής, φέρνουν νέα δεδομένα ενόψει του BNP Paribas Open στο Indian Wells. Η πιο σημαντική αλλαγή σε σχέση με όσα γνωρίζαμε και είχαμε συνηθίσει έως τώρα, είναι το πέταγμα της πετσέτας στα ballkids.

Οι διοργανωτές απαγόρευσαν το πιάσιμο της ιδρωμένης πετσέτας από τα παιδιά τα οποία, μάλιστα, θα φοράνε και γάντια για παν ενδεχόμενο. Έτσι, οι τενίστες θα πρέπει να έχουν την πλήρη ευθύνη της πετσέτας τους την οποία είτε θα αφήνουν στον πάγκο είτε στην ειδική καρέκλα που θα τοποθετηθεί γι’αυτόν τον λόγο, πίσω από κάθε βασική γραμμή.

Παράλληλα, θα υπάρχει μεγάλος περιορισμός στην επαφή φιλάθλων με αθλητών στις εγκαταστάσεις ενώ οι κοινόχρηστοι χώροι θα απολυμαίνονται καθημερινά.

Οι εργαζόμενοι στα εστιατόρια και τα stands που πουλάνε φαγητό, θα φοράνε γάντια ενώ θα υπάρχουν διαθέσιμες μάσκες N95 για όποιον τις χρειάζεται. Η διοργάνωση θα είναι σε συνεχή επικοινωνία με τα τοπικά νοσοκομεία και τα ειδικά κέντρα που έχουν δημιουργηθεί για την καταπολέμηση του κορονοϊού. Άλλωστε, ο Κυβερνήτης της Καλιφόρνια κήρυξε την πολιτεία σε επιφυλακή, μετά τον πρώτο θάνατο ηλικιωμένου στην περιοχή τις προηγούμενες ημέρες. Ο ιός έχει επηρεάσει πάνω από 100,000 άτομα παγκοσμίως ενώ ευθύνεται για το θάνατο περίπου 3,400 ατόμων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X