Μπερναρντέσκι: «Το μίσος και ο ρατσισμός είναι πιο... φονικοί από τον κορωνοϊό»

Μπερναρντέσκι: «Το μίσος και ο ρατσισμός είναι πιο... φονικοί από τον κορωνοϊό»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ιταλική κυβέρνηση πήρε την απόφαση όλες οι αθλητικές δραστηριότητες, μέχρι τις 3 Απριλίου, να διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών, λόγω του κοροναϊού στην Ιταλία.

Σε ανάρτησή του, ο Φεντερίκο Μπερναρντέσκι υπογραμμίζει πως πιο επικίνδυνο από τον ίδιο τον κορονοϊό είναι το μίσος και ο ρατσισμός.

Η ανάρτηση του Ιταλού ακραίου επιθετικού της Γιουβέντους:

“Ένας ιός κυριαρχεί στους φόβους μας. Μας τρoμοκρατεί, περιορίζει την ελευθερία μας, μας κάνει να περιφρονούμε ο ένας τον άλλο. Κλείσαμε τα λιμάνια σε οποιονδήποτε για να κλειστούμε στον δικό μας πιστό κύκλο, επικρίνοντας τους άλλους το πρωί στο μπαρ ή στην ουρά στο σούπερ μάρκετ κατά τη διάρκεια της τρελής κούρσας για να αρπάξουμε το τελευταίο άχρηστο κομμάτι ψωμί, το οποίο πρέπει να είναι δικό μας και κανενός άλλου, λες και είναι το τέλος του κόσμου.

Αποφασίσαμε να προσβάλουμε, να κυνηγάμε, να απομακρύνουμε. Εμείς σκοτώσαμε γυναίκες και παιδιά, επειδή είχε προτεραιότητα η ασφάλειά μας, ο πλούτος μας και έπειτα οι ζωές τους. Και τώρα είμαστε εμείς οι περιθωριοποιημένοι, είμαστε εμείς οι οποίοι γίνονται εις βάρος τους διακρίσεις και εκδιώκονται, κλειδωμένοι στα σύνορα μιας χώρας που πάσχει.

Όταν όλα αυτά θα τελειώσουν, ας θυμηθούμε αυτές τις ημέρες, αυτό τον πόνο, αυτήν υστερία που μας έχει μεταμορφώσει σε ζώα που οδηγούνται μόνο από το ένστικτο για επιβίωση, χωρίς λόγο, χωρίς σεβασμό για κανέναν.

Ας θυμηθούμε έπειτα πώς μας μεταμορφώνουν η απόγνωση και ο φόβος του θανάτου. Ας θυμηθούμε πως όταν έχουμε φόβο θα είναι κάποιος άλλος που χρειάζεται τη βοήθειά μας”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X