Οι απειλές συνεχίζονται-Ιερολοχίτες: «Στη ρεβάνς οι μαγκιές θα κοπούν, να είστε σίγουροι»

Εικόνες από το ΑΕΚ-Άρης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι οπαδοί του Άρη φτιάχνουν… κλίμα ενόψει του επαναληπτικού με την ΑΕΚ για το Κύπελλο Ελλάδας και μετά τις χθεσινές απειλές του Super 3, σειρά πήραν σήμερα οι Ιερολοχίτες, οι οποίες μιλούν για… μαγκιές.

Μάλιστα, στην ανακοίνωση αναφέρουν ότι ο Πορτογάλος ρέφερι «απέβαλλε αδίκως τον Ματίγια», αποδεικνύοντας πως αρκετοί βλέπουν άλλα… ματς και δεν γνωρίζουν καν τους κανονισμούς».

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Μάλλον σε κάποιους δεν αρέσει και πολύ το 50-50, με αποτέλεσμα ξαφνικά να αργήσουν οι διαιτητές ένα μισαωράκι να ξεκινήσουν το δεύτερο ημίχρονο και ως δια μαγείας ο Ευρωπαίος διαιτητής να μεταμορφωθεί σε διαιτητή της σαπιολίγκας.

Απέβαλλε αδίκως τον Ματίγια, δεν είδε τη σκαριά του Μάνταλου στον Σάσα, αλλά το απίστευτο ήταν ότι μετά από χτύπημα οπαδού στον γυμναστή μας, συνεχίστηκε το παιχνίδι σαν να μην συνέβη απολύτως τίποτα.

Περιμένουμε λοιπόν να μάθουμε επισήμως τι συνέβη στην ανάπαυλα και να δούμε αν κάποιοι έχουν τα @@ να αναλάβουν ευθύνες και να τηρήσουν τους νόμους, αλλιώς αν επιθυμούν ζούγκλες μπορούμε κι εμείς οι ίδιοι να βοηθήσουμε. Στη ρεβάνς πάντως οι μαγκιές όλων σας θα κοπούν, να είστε σίγουροι.

ΥΓ: Όσο για την κομπλεξική ομαδούλα της Αθήνας, ντροπή σας που χρησιμοποιείτε τον άτυχο οπαδό σας για να καλύψετε το συμβάν. Απαιτείτε από άλλους να τον σεβαστούν ενώ δεν τον σέβεστε οι ίδιοι!

ΑΡΗ ΕΣΥ ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X