Ρέι: «Το μόνο που σκεφτόμουν ήταν να βγω στο παρκέ και να δείξω τι μπορώ να κάνω»

Εικόνες από το ΑΕΚ-Βόννη
Photo Credits: INTIME

Ο Κέντρικ Ρέι μίλησε για το πρώτο βήμα πρόκρισης της ΑΕΚ στα προημιτελικά του BCL και στέκεται στις αποδείξεις που ήθελε να δώσει σε όλο τον κόσμο απέναντι στην Βόννη

Αναλυτικά όσα είπε στο sdna:

«Ήταν το πρώτο παιχνίδι της σειράς των πλέι οφ. Έτσι αυτό που θέλαμε και εγώ και οι συμπαίκτες μου ήταν να βγούμε στο παρκέ και να παίξουμε με ένταση. Θέλαμε να κρατήσουμε το πλεονέκτημα έδρας και παλέψαμε σκληρά για να πάρουμε τη νίκη.

Ποτέ δεν παρατήσαμε και δεν εγκαταλείψαμε το παιχνίδι. Έγιναν αρκετά σερί κατά τη διάρκεια του αγώνα. Η Βόννη έκανε το δικό της στην τρίτη περίοδο, εμείς το κάναμε στην τέταρτη. Αυτό μας βοήθησε πολύ για να φτάσουμε στη νίκη».

Με τη νίκη αυτή έγινε το 1-0 στη σειρά και πλέον απομένει ένα ακόμα βήμα για τα προημιτελικά: «Το αποτέλεσμα αυτό βελτιώνει ακόμα περισσότερο την κατάστασή μας και παράλληλα τονώνει την αυτοπεποίθησή μας. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας στη Γερμανία και το αποτέλεσμα αυτό ήταν πολύ σημαντικό για εμάς.

Έχω μια σεζόν γεμάτη από σκαμπανεβάσματα. Είχα ατυχίες, είχα τραυματισμούς. Αυτό το παιχνίδι ήταν πολύ σπουδαίο για μένα. Το μόνο που σκεφτόμουν ήταν να βγω στο παρκέ και να δείξω τι μπορώ να κάνω όταν είμαι υγιής. Ήταν ένα πολύ σπουδαίο παιχνίδι για μένα, έπειτα από όσα πέρασα κατά τη διάρκεια της σεζόν με τους τραυματισμούς μου».

Για τα δύο καθοριστικά τρίποντα που πέτυχε στο τέταρτο δεκάλεπτο:  «Για μένα δεν ήταν κάτι το ξεχωριστό να πω την αλήθεια. Όλα τα σουτ για μένα είναι ίδια, είτε σουτάρω στην πρώτη περίοδο, είτε στο τέλος του αγώνα. Αυτό που σκεφτόμουν ήταν να συνεχίσω να σουτάρω για να βρίσκω το ρυθμό μου στην επίθεση»

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X