Λάνγκφορντ: «Είμαστε ανθεκτικοί ως ομάδα...»

Το πανόραμα των «16» του BCL
Photo Credits: INTIME

Ο Κιθ Λάνγκφορντ μίλησε για την σημασία της νίκης απέναντι στην Βόννη, που δίνει προβάδισμα πρόκρισης στην ομάδα του, ενώ έπλεξε το εγκώμιο του Κέντρικ Ρέι, με αφορμή την εμφάνισή του απέναντι στους Γερμανούς. Παράλληλα, αναφέρθηκε στις πιθανότητες της ΑΕΚ να βρεθεί στο Final Four του BCL, ενώ ξεκαθάρισε πως έχει υπομονή με τον εαυτό του και απολαμβάνει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται με την ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο sdna.gr:

Για τη νίκη επί της Βόννης «ήταν πάρα πολύ σημαντική η νίκη που πετύχαμε. Όπως είδαν όλοι, η Βόννη δεν είναι ομάδα που έχουμε συνηθίσει να αντιμετωπίζουμε. Είναι τρομερά αθλητική ομάδα, τρομερά επιθετική. Έτσι σε μια νοκ άουτ σειρά το να αντιμετωπίζεις ομάδες σαν την Βόννη είναι πάντα δύσκολο. Πήραμε το προβάδισμα και είναι σημαντικό το ότι προηγούμαστε στη σειρά».

Για την ανατροπή που έκανε η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου: «Αρκεί να δει κάποιος τα αποτελέσματα της ομάδας και θα καταλάβει. Έχει βγάλει αντίδραση η ομάδα αρκετές φορές φέτος με διαφορετικούς παίκτες εντός και εκτός ρόστερ, με τραυματισμούς, με ατυχίες. Η ομάδα συνεχίζει να βρίσκει τον τρόπο να κερδίζει. Είμαστε πολύ ανθεκτικοί και αυτό που έχουμε καταφέρει πιστώνεται σε όσους είναι γύρω από την ομάδα».

Για την κατάσταση της υγείας του: «Δεν θα έλεγα πως έκανα σπουδαία εμφάνιση με την Βόννη. Για έναν 36χρονο παίκτη που έλειψε από τα παρκέ για 1 μήνα με τραυματισμό, αυτό που κάνω είναι να έχω υπομονή με τον εαυτό μου. Δεν είναι τέλειο και για να είμαι ειλικρινής θα ήθελα να παίζω λίγο καλύτερα, αλλά έχω υπομονή και μου αρέσει η κατάσταση που είμαι αυτή τη στιγμή. Ήμουν εκτός δράσης για έναν μήνα, επέστρεψα και έδωσα τα πρώτα δύο παιχνίδια μου μετά τον τραυματισμό, οπότε σε γενικές γραμμές είμαι εντάξει με αυτό».

Για την… πείνα της ομάδας του για νίκες: «αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει! Είναι ένα από τα πράγματα για τα οποία παίζω. Αυτό που θέλω είναι να είμαι κομμάτι μιας ομάδας που παίζει καλά και εγώ να είμαι ένα σημαντικό κομμάτι της. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που έχω αυτή την ευκαιρία στην ΑΕΚ».

Για το αν βλέπει κομμάτια του εαυτού του στον νεαρό Ρέι: «ο Κέντρικ Ρέι ήταν… ο Κέντρικ Ρέι πάνω στο παρκέ! Αυτό που δεν καταλαβαίνει ο κόσμος με τους σκόρερ είναι πως πρόκειται για πολύ ταλαντούχους παίκτες που δουλεύουν σκληρά σε όλη την καριέρα τους. Ο Κέντρικ ήταν ο… Κέντρικ κόντρα στην Βόννη!»

Για τον στόχο της ΑΕΚ: «Το Champions League είναι ένας ρεαλιστικός στόχος για οκτώ ομάδες περίπου, όπως έχω πει και παλιότερα. Οκτώ ομάδες έχουν ρεαλιστικές πιθανότητες να βρεθούν εκεί. Θέλουμε και εμείς να είμαστε κομμάτι αυτού και πρέπει να έχουμε υπομονή και να δούμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Μου αρέσουν οι ευκαιρίες μας να βρεθούμε στο Final Four».

 

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X