Οι αριθμοί του ΑΕΚ-Βόννη

Οι αριθμοί του ΑΕΚ-Βόννη
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ κοντράρεται απόψε με τη Βόννη στο ΟΑΚΑ και στην επίσημη ιστοσελίδα του Basketball Champions League, δημοσιεύτηκε ένα θέμα με όλα όσα πρέπει να γνωρίζει κανείς, για αυτό το παιχνίδι.

Αναλυτικά:

*Η Bonn έδωσε την τεχνική ηγεσία στον πρώην προπονητή της Νιγηρίας και της Ανγκόλας, WillVoigt, αφού έλυσε τη συνεργασία της με τον Thomas Päch πριν από το τέλος της Κανονικής Περιόδου. Η γερμανική ομάδα απέκτησε επίσης τον 32χρονο πόιντ γκαρντ Donald Sloan, που έπαιζε στην Κίνα με τους Beijing Royal Fighters.

*Η AEK υποδέχθηκε πίσω τους τραυματίες Keith Langford και Νίκο Γκίκα, που ήταν εκτός δράσης τον Φεβρουάριο, ενώ επιστρέφει και ο Νίκος Ζήσης που έχασε τα δύο τελευταία ματς της ΑΕΚ στο ελληνικό πρωτάθλημα.

*Η AEK προκρίθηκε στα Play-Offs για τέταρτη σερί σεζόν, ενώ η Bonn παίζει για πρώτη φορά στην postseason μετά από τρεις παρουσίες στη διοργάνωση.

*Η AEK κέρδισε τέσσερα από τα πέντε ματς, στα οποία έχει υποδεχθεί γερμανική ομάδα. Η μόνη ήττα ήρθε στο πιο πρόσφατο ματς με την Rasta Vechta και σκορ 79-75 τον Νοέμβριο του 2019.

*Η Bonn κέρδισε τέσσερα από τα έξι παιχνίδια απέναντι σε ελληνικές ομάδες, αλλά έχασε τα δυο πιο πρόσφατα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ φέτος.

*Η AEK είναι η ομάδα που κρατά τους αντιπάλους της σε χαμηλότερο ποσοστό εντός πεδιάς και σε λιγότερες ασίστ, με 53.8% και 14.4 αντίστοιχα.

*Η Bonn είχε 20+ ασίστ στα πέντε από τα τελευταία έξι παιχνίδια της για το BCL, ενώ είχε φτάσει σ’ αυτό τον αριθμό μόλις σε δύο από τα προηγούμενα επτά ματς της διοργάνωσης. Η γερμανική ομάδα κέρδισε 9 από τα 11 τελευταία ματς, στα οποία είχε 20+ ασίστ.

*Ο Langford σημείωσε 25+ πόντους σε τέσσερα διαφορετικά ματς φέτος, όσα και ο Kyle Wiltjer της Turk Telekom.

*Ο Eugene Lawrence της Bonn έχει δώσει 32 ασίστ σε παιχνίδια κόντρα στην ΑΕΚ, περισσότερες απ’ ο,τι κόντρα σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα της διοργάνωσης. Ο Lawrence είχε κάνει ρεκόρ καριέρας στο BCL με 13 ασίστ κόντρα στην ΑΕΚ τον Οκτώβριο του 2018, όταν έπαιζε στην Nymburk.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X