Γιάννης Οικονομίδης: «Η ΑΕΚ παρέδιδε μαθήματα ποδοσφαίρου και... αισθητικής!»

Γιάννης Οικονομίδης: «Η ΑΕΚ παρέδιδε μαθήματα ποδοσφαίρου και... αισθητικής!»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιάννης Οικονομίδης είναι από τους δημοφιλέστερους και πιο επιτυχημένους σκηνοθέτες της σύγχρονης γενιάς δημιουργών. Με την Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς», ο Γιάννης Οικονομίδης επέστρεψε 6 χρόνια μετά το «Μικρό Ψάρι». Στο πλευρό του και ο Βαγγέλης Μουρίκης σε έναν μικρό αλλά πολύ κομβικό ρόλο. Αυτή τη φορά σε ημιαστικό περιβάλλον πάντα όμως με τη σκληρή γλώσσα. Η γλώσσα αυτή που φαινομενικά μοιάζει ίδια σε κάθε ταινία του Οικονομίδη από το «Σπιρτόκουτο» και μετά αλλά που στην πραγματικότητα είναι και λειτουργεί με τελείως διαφορετικό τρόπο σε κάθε του ταινία.

Με αφορμή την ταινία αυτή, λοιπόν, που βγαίνει στις αίθουσες τις προσεχείς ημέρες ο Γιάννης Οικονομίδης έδωσε μια συνέντευξη στο «OneMan» και αφού μίλησε για τις δουλειές του, τον κινηματογράφο και την προσωπική του οπτική στη τέχνη του έγινε ερώτηση για το ποδόσφαιρο. Μεταξύ άλλων ο γνωστός σκηνοθέτης εκθείασε το ποδόσφαιρο που έπαιξα αλλά και την αισθητική αυτή της ομάδας.

Οσα είπε:

(Ερώτηση προς Οικονομίδη) Άσχετο, αλλά τι ομάδα είσαι;

Γ.Ο: Αεκτζής είμαι, αλλά μετά που έφυγε ο Μπάγεβιτς το ‘κοψα το γήπεδο.

Τα συναισθήματα για τον Μπάγεβιτς;

Γ.Ο: Εντάξει έκανε την ΑΕΚ ομάδα, βλέπαμε ποδόσφαιρο, αλλά πού με πας τώρα; Θυμάμαι μετά ιστορίες με τροχανάδες, τέτοια, πού με πας τώρα (γέλια)… Tότε έπαιζε το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Σόρυ Βαγγέλη.

Β.Μ: Όχι, όχι έπαιζε μπάλα καλή. (σ.σ. είναι Παναθηναϊκός)

Γ.Ο: Και παρέδιδε και μαθήματα ποδοσφαίρου ρε φίλε, αλλά και αισθητικής ποδοσφαίρου.

Β.Μ: “Αισθητικής ποδοσφαίρου;;;”… (σ.σ. τον ρωτάει γελώντας)

Γ.Ο: Ναι, ήταν έτσι μία πενταετία δυνατή τότε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X