Κορονοϊός: Σκέψεις στην Ιταλία για αγώνες χωρίς κόσμο για ένα μήνα

Κορονοϊός: Σκέψεις στην Ιταλία για αγώνες χωρίς κόσμο για ένα μήνα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εντός της ημέρας η Ιταλική Κυβέρνηση αναμένεται να αποφασίσει για την τύχη των πρωταθλημάτων, με το σενάριο των κεκλεισμένων των θυρών για -τουλάχιστον- ένα μήνα να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Η κατάσταση στην Ιταλία είναι δύσκολη, καθώς περισσότεροι από 2.000 άνθρωποι έχουν νοσήσει από τον κορονοϊό, ενώ 80 εξ αυτών έφυγαν από τη ζωή, καθώς ανήκαν στις ευπαθείς ομάδες. Όπως είναι λογικό, ο κορονοϊός έχει επηρεάσει και τη διεξαγωγή των αθλητικών δραστηριοτήτων στη γειτονική χώρα, με τελευταία είδηση την αναβολή του ντέρμπι Γιουβέντους – Μίλαν για το Coppa Italia.

Μάλιστα, όπως αποκαλύπτουν τα ιταλικά ΜΜΕ, εντός της ημέρας η κυβέρνηση της χώρας αναμένεται να ανακοινώσει τα επόμενα μέτρα που πρόκειται να παρθούν για την καταστολή του ιού προκειμένου να μην μετατραπεί σε πανδημία. Ένα σενάριο που συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες είναι να αποφασιστεί η διεξαγωγή αγώνων κεκλεισμένων των θυρών σε όλα τα αθλήματα για τουλάχιστον ένα μήνα, έως ότου βρεθεί μία λύση.

Άλλωστε, αρκετά παιχνίδια πραγματοποιούνται ήδη χωρίς την παρουσία φιλάθλων, όπως συνέβη στο Ίντερ – Λουντογκόρετς για τη φάση των 32 του Europa League, αλλά και στα Αρμάνι Μιλάνο – Ρεάλ για τη EuroLeague και Μπρέσια – Βενέτσια για το EuroCup.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X