Ολοταχώς για αναβολή της πρεμιέρας των πλέι οφ της Super League!

Super League: Ο απολογισμός της κανονικής περιόδου
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ολοταχώς προς… αναβολή τα πλέι οφ της Super League!

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η 1η αγωνιστική του μίνι πρωταθλήματος της Super League θα αναβληθεί και αιτία γι’ αυτό είναι η εκκρεμοδικία που υπάρχει στην υπόθεση πολυϊδιοκτησίας για την οποία κατηγορούνται ο ΠΑΟΚ και η Ξάνθη. Η απόφαση του πρωτοβάθμιου οργάνου της Super League, όταν αυτή εκδοθεί, θα είναι προσωρινά εκτελεστή και αν εν τέλει οι ομάδες κριθούν ένοχες και επιβληθούν ποινές (αφαίρεση βαθμών ή υποβιβασμός), τότε οι ποινές θα εκτελεστούν άμεσα, ανεξάρτητα από τις εφέσεις που θα ακολουθήσουν.

Eτσι, για να ξεκινήσουν τα πλέι οφ, θα πρέπει να έχουν εκδοθεί αποφάσεις, έστω σε πρώτο βαθμό, προκειμένου η διαδικασία που θα αναδείξει τον φετινό πρωταθλητή να διεξαχθεί με τα μίνιμουμ δεδομένα. Για τα πλέι άουτ, εξάλλου, δεν τίθεται πρόβλημα, αφού θα ξεκινήσουν έτσι κι αλλιώς μία εβδομάδα αργότερα.

Στο μεταξύ, η Super League έχει προγραμματίσει συνεδρίαση για την Πέμπτη (5/3), ώστε να επικυρώσει την βαθμολογία της κανονικής περιόδου και να διενεργήσει την κλήρωση των πλέι οφ. Ωστόσο, είναι άγνωστο αν το πειθαρχικό όργανο του συνεταιρισμού θα έχει εκδώσει αποφάσεις μέχρι το πρωί της ίδιας ημέρας. Μάλλον δύσκολο.

Ήδη μάλιστα φαίνεται να υπάρχει συναίνεση απ’ όλες τις ΠΑΕ ώστε να μην ξεκινήσουν ακόμη τα πλέι οφ. Έχουν, μάλιστα, προηγηθεί διεργασίες από το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε και οι οποίες ουσιαστικά συνεχίζονται μέχρι και τώρα.

Το μόνο ενδεχόμενο να διαφοροποιηθεί η κατάσταση είναι σε περίπτωση που βγει πολύ νωρίτερα η απόφαση του αθλητικού δικαστή, πράγμα που μοιάζει απίθανο αυτή τη στιγμή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X