Τελειώνει από την Μίλαν ο Μπόμπαν – Πρόταση στον Ράνγκνικ

Τελειώνει από την Μίλαν ο Μπόμπαν – Πρόταση στον Ράνγκνικ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του θα πρέπει να ψάχνει ο Ζβόνιμιρ Μπόμπαν.

Όπως αναφέρουν τα ιταλικά Μέσα, ο Μπόμπαν αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την Μίλαν και την θέση του αθλητικού διευθυντή, λίγους μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του.

Ο Ζβόνιμιρ Μπόμπαν δεν έχει καλή σχέση με τον CEO, Ιβάν Γκαζίδη, ενώ ο αθλητικός διεθυντής των «ροσονέρι» φαίνεται πως έχει… χαλαστεί από το γεγονός πως οι άνθρωποι της ομάδας φέρεται να εξετάζουν ήδη άλλες περιπτώσεις για την αντικατάστασή του.

Μία από αυτές, που παίζει πιο δυνατά από κάθε άλλη, είναι του Ραλφ Ράνγκνικ. Πρόκειται για τον πρώην τεχνικό της Λειψίας, τον οποίο έχουν σε τεράστια εκτίμηση τόσο ο Ιβάν Γκαζίδης όσο και ο Παόλο Μαλντίνι.

Μάλιστα, η «gazzetta dello sport» αναφέρει πως έχει γίνει ήδη η πρώτη επαφή και η πρώτη πρόταση στον Ράνγκνικ, η οποία είναι διάρκειας τριών ετών με οψιόν αναέωσης για ακόμη ένα χρόνο για να αναλάβει το όλο πρότζεκ της Μίλαν και τη δημιουργία μιας νέας ομάδας που θα έχει και πάλι υψηλούς στόχους σε όλες τις διοργανώσεις.

Τέλος, υπάρχει ακόμη ένα σενάριο που «έπαιζε» τις προηγούμενες ημέρες και εμπλέκει ξανά το όνομα Ραλφ Ράνγκνικ. Αυτή τη φορά, όμως, οι Ιταλοί παρουσίαζαν τον Γερμανό ως υποψήφιο για αντικαταστάτη του Στέφανιο Πιόλι στην ηγεσία, ενώ υποστήριζαν πως θα είχε διπλό ρόλο. Τόσο ως προπονητής, όσο και ως τεχνικός διευθυντής, έχοντας όλο το κουμάντο του ποδοσφαιρικού τμήματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X