Άντριαν: «Τα επόμενα τρία παιχνίδια για τη Λίβερπουλ είναι... τελικοί»

Άντριαν: «Τα επόμενα τρία παιχνίδια για τη Λίβερπουλ είναι... τελικοί»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Λίβερπουλ εισέρχεται σε μια καθοριστική καμπή της χρονιάς, αφού σε 8 ημέρες θα κριθεί, εάν μπορεί να φτάσει σε ένα ιστορικό τρεμπλ. Για αυτό τον λόγο, ο αναπληρωματικός γκολκίπερ των «κόκκινων», Άντριαν έκρουσε το κώδωνα του κινδύνου. «Έχουμε να παίξουμε τρεις τελικούς. Τα επόμενα τρία παιχνίδια είναι χωρίς αύριο για εμάς και θα κρίνουν εάν μπορούμε να μείνουμε ζωντανοί σε όλους τους στόχους μας. Φυσικά και θέλουμε να κατακτήσουμε κάθε τρόπαιο που διεκδικούμε.

Ο πρώτος είναι απέναντι στην Τσέλσι (σσ. σήμερα) και προετοιμαζόμαστε για αυτό το παιχνίδι. Πρέπει να δείξουμε εντελώς διαφορετικό πρόσωπο απ’ ό,τι δείξαμε με τη Γουότφορντ. Είμαστε κάτι παραπάνω από έτοιμοι για να πάμε εκεί και να κερδίσουμε το παιχνίδι. Θα είναι δύσκολο, ωστόσο ορισμένοι θαρραλέοι φίλαθλοι θα έρθουν να μας στηρίξουν. Μετά αντιμετωπίζουμε την Μπόρνμουθ για το πρωτάθλημα».

Εν συνεχεία, αναφέρθηκε στο δεύτερο ματς κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. «Ακολουθεί η δεύτερη αναμέτρηση κόντρα στους «ροχιμπλάνκος» για το Τσάμπιονς Λιγκ, η οποία θα είναι εξίσου δύσκολη, καθώς θα πρέπει να ανατρέψουμε το σε βάρος μας 1-0 του πρώτου αγώνα.

Πρέπει να πάμε βήμα-βήμα. Όλοι στον οργανισμό έχουν επικεντρώσει την προσοχή τους μονάχα στο παιχνίδι της Τρίτης», υποστήριξε σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X