«Γκάζια» Καρέρα σε παίκτες: «Ο μικρός ο Μαχαίρας σας έδειξε... »

«Γκάζια» Καρέρα σε παίκτες: «Ο μικρός ο Μαχαίρας σας έδειξε... »
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μάσιμο Καρέρα πάτησε «γκάζια» τους παίκτες της «Ένωσης» για την εμφάνισή τους κόντρα στον Πανιώνιο την Κυριακή.

Ο Ιταλός τεχνικός ήταν φανερά εκνευρισμένος από την εικόνα των παικτών της ΑΕΚ στο ματς με τον Πανιώνιο. Κάτι που φάνηκε και μέσα από τις δηλώσεις του, τόσο στο συνδρομητικό κανάλι, όσο και στην συνέντευξη Τύπου.

Μάλιστα, στον αγώνα κόντρα στους ΝεόΣμυρνιώτες, ποιος τον είδε και δεν… φοβήθηκε! Άστραψε και βρόντηξε για την εμφάνιση των «κιτρινόμαυρων».

«Δεν μιλάτε μεταξύ σας, δεν έχετε συνοχή και δεν λειτουργείτε ως ομάδα» φώναζε ο Καρέρα στους παίκτες της ΑΕΚ στο ημίχρονο ζητώντας να βγουν έξω και να δείξουν την πραγματική εικόνα και τις δυνατότητες τους. Το τελικό 1-1 δεν τον χαροποίησε ιδιαίτερα για να ηρεμήσει. Ίσα-ίσα ο Καρέρα δεν σταμάτησε… «Δεν ήταν εικόνα αυτή που είχαμε. Νομίζατε πως κάνετε περίπατο και βγήκατε στο γήπεδο για βόλτα. Δεν ήμασταν ομάδα, δεν ήμασταν τίποτα. Έτσι, να ξέρετε, δεν μπορούμε να πάμε πουθενά. Μπήκε στο τέλος ένας 19χρονος (Θεοδόσης Μαχαίρας) και σας έδειξε τι έπρεπε να κάνετε στο παιχνίδι και τι νοοτροπία έπρεπε να δείξετε».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X