Πλέι οφ Super League: Η κλήρωση, το πρόγραμμα και τα δύο... ερωτηματικά (ΦΩΤΟ)

Πλέι οφ Super League: Η κλήρωση, το πρόγραμμα και τα δύο... ερωτηματικά (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με το 1-1 της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη ολοκληρώθηκε η κανονική διάρκεια της Super League και πλέον όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στα κρίσιμα παιχνίδι των πλέι οφ.

Σε αυτά τα ματς, εκτός από την ΑΕΚ, θα μπουν Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, ΟΦΗ και Άρης και δεδομένα θα υπάρξουν πολλά ντέρμπι μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Η Ένωση με το χθεσινό «Χ» έχασε την ευκαιρία να μειώσει την απόσταση από τη δεύτερη θέση και τον ΠΑΟΚ και θα ξεκινήσει το μίνι πρωτάθλημα, έχοντας 51 βαθμούς και στο -8 από την ομάδα του Φερέιρα.

Κλήρωση και ανοιχτά μέτωπα

Η κλήρωση είναι προγραμματισμένη για την προσεχή Τετάρτη, στο προγραμματισμένο Δ.Σ της Super League, όπου αναμένεται να γίνει η επικύρωση της βαθμολογίας.

Ωστόσο, υπάρχουν ανοιχτά μέτωπα, τόσο με το θέμα ΠΑΟΚ-Ξάνθης, όσο και με τον κορονοϊό. Για το θέμα της πολυιδιοκτησίας δεν υπάρχει κάποια απόφαση και αυτό είναι πιθανό να μην επικυρωθεί η βαθμολογία στο Δ.Σ. της Τετάρτης. Και έτσι δεν θα μπορεί να γίνει η κλήρωση και φυσικά δεν θα έχουμε και αγώνες.

Στο θέμα με τον κορονοϊό, η ΓΓΑ έχει αφήσει ανοιχτό το συγκεκριμένο θέμα μιας και σε σχετικής της ενημέρωση είχε κάνει γνωστό πως «Η εισήγηση των ειδικών, υπό τον Καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα, ήταν καθησυχαστική. Μας ενημέρωσαν ότι δεν συντρέχει λόγος, με τις παρούσες συνθήκες, οποιασδήποτε παρέμβασης και έκτακτων μέτρων στη διεξαγωγή των αθλητικών συναντήσεων για τις επόμενες ημέρες. Σε κάθε περίπτωση, η εισήγηση αυτή μπορεί να αλλάξει, εάν τα δεδομένα, που καταφθάνουν στους αρμοδίους, επιβάλλουν διαφορετικούς χειρισμούς».

Ημερομηνίες αγώνων

Αν όλα ξεπεραστούν, γίνει επικύρωση της βαθμολογίας, διεξαχθεί κανονικά η κλήρωση των πλέι οφ και δεν υπάρχει απαγορευτικό από την ΓΓΑ, λόγω του ιού, τότε με βάσει το πρόγραμμα, οι αγώνες θα ξεκινήσουν το προσεχές σαββατοκύριακο.

Πλέι οφ Super League: Η κλήρωση, το πρόγραμμα και τα δύο... ερωτηματικά (ΦΩΤΟ)

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X