Βόκολος: «Μας αφήνει μία πικρία το αποτέλεσμα»

Εικόνες από το Πανιώνιος-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λεωνίδας Βόκολος μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου τόνισε ότι αφήνει μία… πικρία στον Πανιώνιο το αποτέλεσμα.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του Πανιωνίου Λεωνίδας Βόκολος

Για το παιχνίδι: «Ένα παιχνίδι ειδικών συνθηκών. Έτσι όπως εξελίχθηκε σίγουρα θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει κάτι παραπάνω. Σίγουρα μας αφήνει μία πικρία το αποτέλεσμα και ο τρόπος που δεχτήκαμε την ισοφάριση. Θέλω να πω συγχαρητήρια στους παίκτες. Έδωσαν το καλύτερο τους εαυτό και συνεχίζουμε. Τώρα έχουμε τα play out και θα συνεχίσουμε να δίνουμε ότι καλύτερο. Οι ομάδες πέφτουν στο γήπεδο μέσα, έχουμε ακόμα επτά ματς και είμαστε υποχρεωμένοι και για την φανέλα που φοράμε να παλέψουμε, να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό έως το τέλος».

Για την καλή εικόνα της ομάδας: «Η εικόνα ήταν πραγματικά εξαιρετική. Κυρίως για την ψυχολογία των παιδιών. Η εμφάνιση τους δίνει δύναμη για την συνέχεια, να ανέβει η αυτοπεποίθηση τους».

Για το τι είπε στους παίκτες: «Απλά πράγματα είπα. Το πρώτο ήταν πως αν υπάρχει έστω και το ελάχιστο το “εγώ” πρέπει να αλλάξει και να έχουμε το “εμείς”. Μέσα από την ομαδικότητα πετυχαίνεις πράγματα, όπως και ο Πανιώνιος στο παρελθόν. Επίσης τους είπα ότι αν πέσουμε ή όχι θα το δούμε στο τέλος των play out. Δεν είναι στην φιλοσοφία μου να υπάρχουν κατεβασμένα κεφάλια και να λέμε ότι έχουμε πέσει από τώρα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X