Που θα δούμε απόψε το Πανιώνιος-ΑΕΚ

Που θα δούμε απόψε το Πανιώνιος-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην 26η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, η ΑΕΚ αντιμετωπίζει απόψε με τον Πανιώνιο, στο κεκλεισμένων των θυρών γήπεδο της Νέας Σμύρνης. Η Ένωση πηγαίνει στο ματς με τους κυανέρυθρους με μοναδικό στόχο τη νίκη, που θα της δώσει περαιτέρω ώθηση ενόψει play-off καθώς πλέον έχει μπει για τα καλά στο παιχνίδι της δεύτερης θέσης.

Ο Μάσιμο Καρέρα δεν αψηφά καθόλου το ματς με τον Πανιώνιο, έστω και αν πρόκειται για τον ουραγό του πρωταθλήματος. Είναι ένα παιχνίδι που ελλοχεύουν κίνδυνοι, καθώς ο Πανιώνιος είναι με τη πλάτη στον τοίχο και «καίγεται» για νίκη κόντρα στην ΑΕΚ. Όμως, η νοοτροπία της «Ένωσης» δείχνει την φιλοσοφία που έχει περάσει ο Καρέρα στους παίκτες. Κάθε ματς είναι «τελικός», μέχρι το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Με αυτή τη λογική οι «κιτρινόμαυροι» έχουν καταφέρει να δείξουν ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο από εκείνο του πρώτου γύρου.

Την τηλεοπτική μετάδοση του σημερινού αγώνα έχει το Novasport 2.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X