ENWSI TV: Πέφτει η αυλαία στην Super League με Καζαντζόγλου-Βούλγαρη

Γκολ και φάσεις από το ΑΕΚ-ΟΦΗ 3-0 (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

To ENWSI TV είναι εδώ για το τέλος της κανονικής διάρκειας της Super League.

Η ΑΕΚ με πολλές αλλαγές σήμερα θα αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο για το ματς που ρίχνει την αυλαία της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Η Ενωση θέλει μια νίκη σε… σβηστούς ρυθμούς για να κρατήσει δυνάμεις ενόψει του αγώνα που γίνεται μεσοβδόμαδα με τον Αρη για το Κύπελλο Ελλάδος. Ενώ, στη συνέχεια ξεκινούν τα πλέι-οφ όπου κάθε ματς θα είναι και τελικός καθώς ο Δικέφαλος δείχνει να μπορεί να κάνει την ανατροπή και να πάρει την δεύτερη θέση.

Ετσι, το ENWSI TV δηλώνει και σήμερα παρών με τον διευθυντή του enwsi.gr Σταύρο Καζαντζόλου και τον αρθρογράφο του enwsi.gr και ρεπόρτερ ΑΕΚ, Σταμάτη Βούλγαρη. Οι δυο τους θα καθίσουν μπροστά στην κάμερα του ENWSI TV στην Βυζαντινή Γωνιά στις 23:00 συζητώντας τα πάντα γύρω από την σημερινή εμφάνιση της Ενωσης, αλλά και πολύ περισσότερο για αυτό που έρχονται.

Φυσικά με τον Σταμάτη Βούλγαρη στο… τραπέζι δεν μπορεί να μην γίνει λόγος και για την «μάχη» του παρασκηνίου του ελληνικού ποδοσφαίρου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X