Λίβερπουλ: Σαμπάνιες ο Νέβιλ, ανακούφιση για την... αήττητη πρωταθλήτρια Άρσεναλ (VIDEO)

Λίβερπουλ: Σαμπάνιες ο Νέβιλ, ανακούφιση για την... αήττητη πρωταθλήτρια Άρσεναλ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γκάρι Νέβιλ άνοιξε σαμπάνια για να πανηγυρίσει το φινάλε του αήττητου σερί της Λίβερπουλ έπειτα από 44 ματς και 18 διαδοχικές νίκες, ενώ στην Άρσεναλ το χάρηκαν και με το παραπάνω στη λήξη της προσπάθειας των «κόκκινων» να πάρουν το πρωτάθλημα δίχως αρνητικό αποτέλεσμα μέσα στη σεζόν!

Ο σύλλογος του Μέρσεϊσαϊντ για πρώτη φορά από τον Ιανουάριο του 2019 ηττήθηκε σε ματς πρωταθλήματος κι έτσι τερματίστηκε ένα απίστευτο αήττητο σερί που «έτρεχε» η ομάδα του Κλοπ από το δεύτερο μισό της περασμένης αγωνιστικής περιόδου.

Η Γουότφορντ στο Vicarage Road έγινε εκείνη η ομάδα που θα βρισκόταν επιτέλους και θα κατάφερνε να κερδίσει τη Λίβερπουλ, όπως τόνισε ο Τρόι Ντίνεϊ λίγο μετά το παιχνίδι, με τον Άγγλο φορ να είναι εκείνος που διαμόρφωσε το τελικό 3-0 στο παιχνίδι του Σαββάτου.

Ο Γκάρι Νέβιλ που το είχε πιστέψει και την περασμένη Δευτέρα απέναντι στη Γουέστ Χαμ αλλά… κατάπιε τη γλώσσα του, άνοιξε την σαμπάνια που τόσο πολύ ήθελε για να γιορτάσει την ήττα της Λίβερπουλ, ενώ, η Άρσεναλ με ένα tweet έδειξε την ανακούφισή της για το γεγονός πως θα παραμείνει η μοναδική στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ που έφτασε στον τίτλο αήττητη!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X