Με Λάτσι και Μαχαίρα η ΑΕΚ στη Νέα Σμύρνη -Εκτός Κρίστιτσιτς, Λόπες και Ολιβέιρα!

Με Λάτσι και Μαχαίρα η ΑΕΚ στη Νέα Σμύρνη -Εκτός Κρίστιτσιτς, Λόπες και Ολιβέιρα!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ κοντράρεται αύριο (19:00) με τον Πανιώνιο, στο πλαίσιο της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Super League.

Οι Μάριος Οικονόμου, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Κώστας Γαλανόπουλος ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης, ενώ ο Νέλσον Ολιβέιρα έκανε πρόγραμμα στο γυμναστήριο. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.

Παράλληλα, ο Νέναντ Κρίστιτστς προστατεύεται επειδή έχει έξι κάρτες. Και αν έπαιρνε έβδομη η ποινή των δύο αγωνιστικών ισχύει, καθώς οι κάρτες σβήνονται με το ξεκίνημα των Play-off. Ο Έλντερ Λόπες μένει περισσότερο προληπτικά εκτός, καθώς… έρχεται και το ματς με τον Άρη και δεν χρειάζεται κάποιο ρίσκο. Οι Λιβάγια και Βράνιες είναι τιμωρημένοι ελέω καρτών. Ενώ όσον αφορά τον Γιώργο Γιακουμάκη, που δεν βρίσκεται στην αποστολή, προπονήθηκε κανονικά. Αλλά έμεινε εκτός καθώς έκανε πιο χαλαρές προπονήσεις μέσα στην εβδομάδα, λόγω του διαστρέμματος.

Έπειτα από το τέλος του προγράμματος ο Μάσιμο Καρέρα ανακοίνωσε την αποστολή για το αυριανό (19.00) εκτός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο.

Σε αυτήν βρίσκονται οι Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Μπακάκης, Λάτσι, Χουλτ, Σβάρνας, Παουλίνιο, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμάνσκι, Βέρντε, Σιμόες, Αλμπάνης, Κλωναρίδης, Μάνταλος, Σαμπανάτζοβιτς, Αραούχο, Χριστόπουλος, Μαχαίρας. Εκτός έμειναν οι τιμωρημένοι Λιβάια και Βράνιες.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X