Η προϊστορία του ΑΕΚ - Δούκας

Η προϊστορία του ΑΕΚ - Δούκας
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον ΑΣΕ Δούκα αντιμετωπίζει αύριο (29/02, 17:00) στο Δαΐς η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Handball Premier. Η “Ένωση” μετά τη νίκη επί του Ιωνικού θέλει να δημιουργήσει ένα νέο σερί νικών που θα τη διατηρήσουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου, κατακτώντας έτσι το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ.

Όσον αφορά την προϊστορία των αναμετρήσεων μεταξύ ΑΕΚ και ΑΣΕ Δούκα, με βάση την επίσημη στατιστική του Συλλόγου, οι δύο ομάδες έχουν τεθεί αντιμέτωπες στο Πρωτάθλημα ανεξαρτήτου έδρας 36 φορές, 21 με γηπεδούχο την ΑΕΚ και 15 με γηπεδούχο το Δούκα, με την “Ένωση” να μετράει 21 νίκες, την ομάδα των Εκπαιδευτηρίων 11, ενώ 4 αναμετρήσεις ολοκληρώθηκαν δίχως νικητή. Πιο συκγκεκριμένα στους αγώνες στο Δαΐς, ο “Δικέφαλος” έχει πανηγυρίσει 9 “διπλά”, οι γηπεδούχοι έχουν επικρατήσει 3 φορές, ενώ 3 αγώνες ολοκληρώθηκαν ισόπαλοι. Στα γκολ, η ΑΕΚ έχει πετύχει 964 τέρματα κόντρα στον Δούκα (413 εκτός έδρας), ενώ οι γηπεδούχοι 900 (382 εντός έδρας).

Τέλος, πρώτος σκόρερ των αναμετρήσεων κόντρα στον Δούκα στη Handball Premier είναι ο Χριστόφορος Μπακαούκας με 179 τέρματα.

Πηγή: aek.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X