Βερνίκος για Ολυμπιακό: «Να ανεβάσουμε επίπεδο το ελληνικό ποδόσφαιρο...»

Βερνίκος για Ολυμπιακό: «Να ανεβάσουμε επίπεδο το ελληνικό ποδόσφαιρο...»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο υπεύθυνος διεθνών σχέσεων του Ολυμπιακού, Κώστας Βερνίκος, αναφέρθηκε στην πρόκριση επί της Άρσεναλ και στην επικείμενη μάχη με την Γουλβς.

Αναλυτικά όσα είπε στον Cosmote Tv:

Για την απόδοση του Ολυμπιακού και την πρόκριση: «Αξίζουν συγχαρητήρια σε ομάδα, προπονητή αλλά κυρίως στους φιλάθλους μας, οι οποίοι δημιούργησαν μια τρομερή ατμόσφαιρα».

Για την μάχη απέναντι στην Γουλβς: «Κόντρα στην Τότεναμ ο Ολυμπιακός έχασε στις λεπτομέρεις . Με τις εμφανίσεις του κόντρα στην Άρσεναλ ανάγκασε την Ουέφα να κάνει ολόκληρη αναφορά.  Με την Γουλβς θα κανει αυτο που πρέπει ο προπονητής»

Για τον Πορτογάλο προπονητή της Γουλβς:  «Ο Μαρτίνς δουλεύει σκληρα και ειναι μετρημένος. Στο τιμόνι της Γουλβς είναι ένας πολύ καλός Πορτογάλος προπονητής. Ο Ολυμπιακός αν προκριθεί όχι μόνο ο ίδιος θα ανέβει επίπεδο αλλά θα δώσει πόντους και στην Ελλάδα και θα είναι μια ευκαιρία να ανέβει το ποδόσφαιρο μας».

Για την στήριξη του κόσμου:«Φυσικά το ίδιο θια γίνει και στην Αθήνα και στο εξωτερικό. Ο Ολυμπιακός παλευει να αλλάξει επίπεδο το ελληνικό ποδόσφαοιρο και θα συνεχίσει να το κανει. Εύχομαι και οι υπόλοιπες ελληνικές ομάδες να κάνουν το ίδιο».

Για τον Ποντένσε: «Είναι ένα καταπλητικό παιδί. Μπορούσε να διαλύσει οποιαδήποτε άμυνα. Πιστεύω ότι οι Άγγλοι αμυντικοί θα υποφέρουν, ελπίζω όχι εμείς»

Για την αίσθηση που του άφησε η χθεσινή πρόκριση: «Η ατέλειωτη χαρά αλλά και το γεγονός ότι μπορούσαμε να προκριθούμε αλλα και να αποκλειστούμε στο τέλος. Αυτη την έκρηξη χαράς δεν θα την ξεχάσω ποτέ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X