
Ουρές χιλιομέτρων έχουν δημιουργηθεί στον Κηφισό, λόγω της αυξημένης κίνησης που υπάρχει και στα δύο ρεύματα.
Mε τεράστια υπομονή θα πρέπει να οπλιστούν οι οδηγοί που κινούνται στον Κηφισό, καθώς είναι ιδιαίτερα αυξημένη η κίνηση και στα δύο ρεύματα.
Ειδικά στην κάθοδο, η κατάσταση είναι ανυπόφορη καθώς οι ουρές ξεκινούν από την Λυκόβρυση και φτάνουν μέχρι και το Αιγάλεω.
Στην άνοδο είναι καλύτερα τα πράγματα καθώς το δύσκολο κομμάτι είναι το να είναι το Τρεις Γέφυρες – Νέα Φιλαδέλφεια.
Εξάλλου, προβλήματα παρατηρούνται στην Πέτρου Ράλλη στην έξοδο για Κηφισό, στην άνοδο της Αλεξάνδρας, στη Μεσογείων από Κατεχάκη προς Αθήνα στην Κηφισίας από Πανόρμου ως Φιλοθέη (άνοδος) και στο Υγεία (κάθοδος).

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ματς με τον ΟΦΗ με τον Σταύρο Καζαντζόγλου! (VIDEO)

Έκανε «τσαλιμάκια» με τη μπάλα και έπεσε θύμα δολοφονικού τάκλιν

Ασύλληπτο: Ποιον αγαπημένο Έλληνα ηθοποιό είχαν κατηγορήσει για… αρχηγό της 17 Νοέμβρη; Τον κυνηγούσαν οι παπαράτσι! (VIDEO)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαχ αποκάλυψε πως ο Άντονι είναι υποψήφιος να ξαναμπεί στην αποστολή

Η χειρότερη εμφάνιση επί εποχής Αλμέιδα και το… επίτευγμα που η ΑΕΚ πέτυχε!