Europa League: Αποκλεισμός για τον ΑΠΟΕΛ του Μαρίνου Ουζουνίδη!

Europa League: Αποκλεισμός για τον ΑΠΟΕΛ του Μαρίνου Ουζουνίδη!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Βασιλεία έκανε το 2/2 με τον ΑΠΟΕΛ, καθώς το νίκησε και στην Ελβετία με 1-0, χάριν στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Φράι στο 38′. Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη δεν ήταν καλή ούτε σήμερα και το συνολικό σκορ (4-0) είναι απολύτως δίκαιο.

Οι υπόλοιπες αναμετρήσεις: 

Εσπανιόλ – Γουλβς 3– 2 (3-6)

Πολύ ωραίο παιχνίδι έγινε στη Βαρκελώνη ανάμεσα στις δύο ομάδες. Η Γουλβς ήταν το ακλώνητο φαβορί για την πρόκριση στη φάση των «16» της διοργάνωσης, καθώς στην πρώτη αναμέτρηση των 2 ομάδων οι «Λύκοι» είχαν επικρατήσει με 4-0. Οι γηπεδούχοι μπήκαν αρκετά δυνατά στην αναμέτρηση και στο 16’ κατάφεραν να προηγηθούν, χάριν στο πολύ ωραίο τέρμα του Ζόναθαν Καλέρι. Η ομάδα του Νούνο Εσπιρίντο Σάντο ανέβασε την απόδοση της έκτοτε και 6 λεπτά αργότερα κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1. Ο Ντάνιελ Ποντένσε – με πολύ ωραία προσωπική ενέργεια – «έσπασε» τη μπάλα στον Αντάμα Τραόρε, ο οποίος δε δυσκολεύθηκε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1. Η Εσπανιόλ κατάφερε να επανακτήσει το προβάδισμα – κόντρα στη ροή του παιχνιδιού – με σκόρερ και πάλι τον Καλέρι, ο οποίος δεν αστόχησε από τα 11 βήματα. Παρ’ όλα αυτά, η Γουλβς κατάφερε να φέρει και πάλι το παιχνιδι στα ίσα, με σκόρερ τον Ντόχερτι στο 79΄, έπειτα από ασίστ του Ποντένσε και πάλι. Αμφότερες οι ομάδες είχαν καλές ευκαιρίες για να σκοράρουν, με τους Καταλανούς να το καταφέρνουν στην… εκπνοή της αναμέτρησης και πάλι με τον Καλέρι, ο οποίος έκανε το «τέλειο» παιχνίδι, παρ’ όλα αυτά η Γουλβς πήρε την πρόκριση και το… παραμμύθι συνεχίζεται.

Πόρτο – Λεβερκούζεν 1-3 (2-5)

Τα «φάρμακα» είχαν ένα πολύ εύκολο βράδυ στην αναμέτρηση με αντίπαλο την ομάδα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο. Η ομάδα του Πίτερ Μποζ κατάφερε να προηγηθεί από πολύ νωρίς (10’) με σκόρερ τον Αλάριο. Οι «δράκοι» αντέδρασαν, ωστόσο δεν κατάφεραν να φθάσουν στο τέρμα της ισοφάρισης πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος, η Πόρτο ανέβασε κι άλλο τις γραμμές της και η Λεβερκούζεν το εκμεταλλέυθηκε πλήρως. Στο 50’ ο Χάβερτς έκανε ό,τι ήθελε την άμυνα των Πορτογάλων, έδωσε τη μπάλα στον Ντεμιρμπάι με τον τελευταίο να «γράφει» το 2-0. 7 λεπτά αργότερα, ο Χάβερτς μετατράπηκε σε σκόρερ για την ομάδα του και διαμόρφωσε το 3-0. Το μόνο που κατάφερε να κάνει η ομάδα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο ήταν να μειώσει σε 3-1 με σκόρερ τον Μαρεγκά.

Μάλμε – Βόλφσμπουργκ 0-3 (1-5) 

Εύκολο βράδυ και για την ομάδα της Βόλφσμπουργκ, η οποία… τσέκαρε το εισίτηριο της για τη φάση των «16» στη Σουηδία. Η ομάδα του Όλιβερ Γκλάσνερ ήταν εμφανώς καλύτερη απ’ ότι στην προηγούμενη αναμέτρηση των 2 ομάδων. Στον αντίποδα, και η Μάλμε ήταν αρκετά καλή, δημιούργησε μερικές καλές καταστάσεις, ωστόσο δεν κατάφερε να σκοράρει, ενώ παράλληλα στα μετόπισθεν εμφάνισε αρκετά προβλήματα. Στο 41’ ο Μπρέκαλο άνοιξε το σκορ για την ομάδα του με ώραια προσπάθεια. Στο 65΄ ο Γκέρχαρτ «έγραψε» το 2-0, ενώ το τελικό 3-0 το διαόρφωσε ο Ζοάο Βίκτορ.

Γάνδη – Ρόμα 1-1 (1-2)

Οι Βέλγοι έφθασαν πολύ κοντά στο να κάνουν την έκπληξη, ωστόσο δεν τα κατάφεραν και αποχαιρέτισαν την δεύτερη κατά σειρά διασυλλογική διοργάνωση. Οι γηπεδούχοι ήταν εμφανώς ανώτεροι από τους Τζιαλορόσι και στο 25’ ο Ντέιβιντ τους έδωσε το προβάδισμα. Ωστόσο, η Ρόμα κατάφερε να πάρει την πρόκριση δια χειρός… Κλάιβερτ, ο οποίος σκόραρε στο 29΄, έπειτα από πολύ ωραία ασίστ του Μχιταριάν.

Λίντσερ – Αλκμαάρ 2-0 (3-1)

Η φετινή «σταχτοπούτα» του Γιουρόπα Λιγκ, Λίντσερ, νίκησε τους Ολλανδούς με 2-0 και κατάφερε να προκριθεί στη φάση των «16». Ο Ραγκούζ – ο οποίος είχε σκοράρει και στην Ολλανδία – άνοιξε το σκορ για τους Αυστριακούς με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 44’. Το 2-0 το διαμόρφωσε και πάλι ο Ραγκούζ, με πολύ ωραία προσπάθεια στο 50’.

Μπασάκσεχιρ – Σπόρτινγκ Λισαβόνας 4-1 (5-4)

Η Μπασάκσεχιρ έκανε τη μεγάλη έκπληξη της βραδιάς, καθώς κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της 3-1 από την πρώτη αναμέτρηση και θα είναι αυτή που θα βρεθεί στην κλήρωση για τη φάση των «16» της δεύτερης κατά σειρά διασυλλογικής διοργάνωσης. Ο άλλοτε αμυντικός της Λίβερπουλ, Σκρτελ, άνοιξε το σκορ στο 31’. Στην εκπνοή του πρώτου μέρους ο Άλεκσιτς διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του, με πολύ ωραίο τέρμα. Στο 68’ η Σπόρτινγκ κατάφερε να μειώσει με τον Βιέτο και εκεί που άπαντες νομίζαμε πως η υπόθεση πρόκριση έχει τελειώσει, ο Βίσκα μας διέψευσε… πανηγυρικά, καθώς στην εκπνοή της αναμέτρησης «έγραψε» το 3-1 και έστειλε το παιχνίδι στην παράταση. Στο επιπλέον μισάωρο, οι γηπεδούχοι έδιεξαν ότι το ήθελαν περισσότερο και ο Βίσκα – με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα – έδωσε την πρόκριση στη Μπασάκσεχιρ, η οποία συνεχίσει να εκπλήσσει κόσμο στην παρθενική της συμμετοχή στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Άγιαξ – Χετάφε 2-1 (2-3)

Η ομάδα της Χετάφε συνεχίζει να εκπλήσσει στην επιστροφή της στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, καθώς κατάφερε να αποκλείσει τον Άγιαξ. Οι Μαδριλένοι, έβαλαν από νωρίς… ταφόπλακα στις όποιες ελπίδες είχαν οι Ολλανδοί, με τον Μάτα να σκοράρει στο πρώτο πεντάλεπτο. Ωστόσο, πέντε λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και ισοφάρισαν με σκόρερ τον Ντανίλο. Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ έβαλε… φωτιά στην αναμέτρηση, καθώς στο 63’ ο Έιτινγκ κατάφερε να σκοράρει, «γράφοντας» το 2-1. Παρ’όλα αυτά, ο «Αίαντας» δεν κατάφερε να κάνει κάτι περισσότερο και έμεινε εκτός συνέχειας από το Γιουρόπα Λιγκ.

Μπενφίκα – Σαχτάρ 3-3 (4-5)

Η Μπενφίκα μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση για να μπορέσει να ανατρέψει το εις βάρος της 2-1 από την προηγούμενη αναμέτρηση των 2 ομάδων, καθώς ο Πίζι στο 9’ πέτυχε ένα πολύ ωραίο γκολ και έβαλε στη θέση του οδηγού την ομάδα του. Παρ’ όλα αυτά, τρία λεπτά αργότερα, ο Ρουμπέν Ντίας έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και η Σαχτάρ επανέκτησε το προβάδισμα στο συνολικό σκορ. Ωστόσο, ο νεαρός Πορτογάλος αμυντικός πήρε το… αίμα του πίσω, καθώς στο 36’ έβαλε και πάλι μπροστά την ομάδα του, «γράφοντας» το 2-1. Ο Ράφα Σίλβα με το… καλησπέρα του δεύτερου μέρους, διαμόρφωσε το 3-1 με πανέμορφο γκολ και εκεί που νομίζαμε ότι όλα τελείωσαν, η Σαχτάρ αποδείχθηκε «επτάψυχη», καθώς στο 49’ ο Στεπανένκο διαμόρφωσε το 3-2. Παρ’ όλα αυτά, οι Ουκρανοί δεν έμειναν στο 3-2 και στο 71’ ο Άλαν Πάτρικ διαμόρφωσε το τελικό 3-3 και έστειλε την ομάδα του στη φάση των «16» της δεύτερης κατά σειρά διασυλλογικής διοργάνωσης.

Σεβίλλη – Κλουζ 0-0 (1-1)

Ίντερ – Λουντογκόρετς 2-1 (4-1) (32’ Μπιράγκι, 45+4 Λουκάκου – 26΄ Σόουζα)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Κλαμπ Μπριζ 5-0 (6-1) (27’ πεν. Φερνάντες, 34’ Ιγκάλο, 41’ ΜακΤόμινεϊ, 82’, 90+3 Φρεντ)

Σέλτικ – Κοπεγχάγη 1-3 (2-4) (83’ πεν. Ένουαρντ – 51’ Σάντος, 85’ Φολκ, 88’ Εντόι)

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X