Ανοικτό το ενδεχόμενο παραμονής του Αραβίδη στην Λαμία!

Ανοικτό το ενδεχόμενο παραμονής του Αραβίδη στην Λαμία!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Χρήστος Αραβίδης πραγματοποίησε το «ιδανικό» ντεμπούτο με τη φανέλα της Λαμίας, καθώς σκόραρε δις στην αναμέτρηση με αντίπαλο τον Άρη (2-2).

Μάλιστα, ο άλλοτε φορ της ΑΕΚ, τόνισε στην κάμερα της ΕΡΤ λίγη ώρα μετά τη λήξη της εν λόγω αναμέτρησης πως δεν αποκλείει να παραμείνει στη Φθιώτιδα και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: 

Για το αν θα παραμείνει και του χρόνου: «Αυτό δεν το ξέρω ακόμη. Στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει αυτό που θέλει άλλωστε για αυτό είμαι εδώ. Από εκεί και πέρα αν όλα πάνε καλά θεωρώ ότι θα έχουμε θετικές εξελίξεις», ανέφερε στην κρατική τηλεόραση ο Χρήστος Αραβίδης μετά το παιχνίδι της Λαμίας με τον Άρη και συνέχισε σχολιάζοντας την εμφάνισή του στο Σαββατιάτικο ματς.

Για την εμφάνιση του στην αναμέτρηση με τους Θεσσαλονικείς: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για τα γκολ. Από την άλλη όμως είμαι πολύ απογοητευμένος και εγώ όπως και όλα τα παιδιά στα αποδυτήρια από την εξέλιξη του παιχνιδιού γιατί όταν έχεις την ευκαιρία και προηγείσαι με 2-0 μέσα στην έδρα σου όλα φαντάζουν ιδανικά για να πάρεις το ματς, το οποίο θέλαμε πάρα πολύ», κατέληξε.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X