Κιομουρτζόγλου: Ανανέωσε μέχρι το 2023 με την Χέρακλες

Έπαιξε με την U21 της Γερμανίας ο Κιομουρτζόγλου
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ορέστης Κιομουρτζόγλου, ο οποίος απασχόλησε την ΑΕΚ επέκτεινε την συνεργασία του με την Χέρακλες Αλμέλο μέχρι το 2023.

Ο 21χρονος χαφ το περασμένο καλοκαίρι έκανε το μεγάλο άλμα από την Γ΄ Γερμανίας και την Ουντερχάχινγκ στην Χέρακλες Αλμέλο που μετέχει στην ολλανδική Eredivisie.

Ο Κιομουρτζόγλου εξελίσσεται σε παίκτη-βαρόμετρο για την Χέρακλες έχοντας καταγράψει 23 συμμετοχές και 2 γκολ στο πρωτάθλημα. Οι εμφανίσεις του δεν έχουν περάσει απαρατήρητες και στην Ελλάδα με τον ομογενή ποδοσφαιριστή στα ραντάρ της ΑΕΚ.

«Έκανα ένα καλό βήμα ερχόμενος εδώ. Θέλω να συνεχίσω να βελτιώνομαι και να νιώθω την εμπιστοσύνη της ομάδας. Είμαι ευχαριστημένος που η αφοσίωση και η προσπάθεια μου εκτιμήθηκαν από τον σύλλογο. Τις επόμενες εβδομάδες θα κάνω το πάνω με την ομάδα μου για να μαζέψουμε βαθμούς για τον σύλλογο και τους οπαδούς μας», τόνισε ο Κιομουρτζόγλου μετά την επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το 2023.

«Ο Ορέστης έχει πραγματοποιήσει τεράστια βελτίωση μετά την άφιξη του στην ομάδα. Τόσο εντός, όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου αποτελεί έναν σημαντικό κρίκο για την ομάδα μας. Είμαστε χαρούμενοι που επεκτείναμε την συνεργασία μας», σημείωσε ο τεχνικός διευθυντής της, Τιμ Γκίλισεν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X