Ρούντιγκερ: «Είμαι μόνος, ο ρατσισμός νίκησε...»

Ρούντιγκερ: «Είμαι μόνος, ο ρατσισμός νίκησε...»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ακούγοντας ξανά ήχους μαϊμούδων από τους οπαδούς της Τότεναμ στο ντέρμπι του περασμένου Σαββάτου, ο Αντόνιο Ρούντιγκερ τόνισε πως αισθάνεται πως πλέον ο ρατσισμός νίκησε και δεν έχει κάπου να απευθυνθεί για να δικαιωθεί…

Ο Γερμανός αμυντικός είχε καταγγείλει τους ρατσισμούς χαρακτηρισμούς από τους οπαδούς των «σπιρουνιών» και στο ματς του περασμένου Δεκέμβρη στο Tottenham Stadium, δεν βρέθηκαν πειστικά αποδεικτικά στοιχεία και η υπόθεση έκλεισε δίχως την παραμικρή τιμωρία.

Το μεσημέρι του Σαββάτου στο «Στάμφορντ Μπριτζ» άκουσε ξανά ήχους μαϊμούδων από τις εξέδρες των φιλοξενούμενων, αλλά αυτή τη φορά δεν έκανε τίποτα.

Όπως δήλωσε: «Λυπάμαι, αλλά είναι ένδειξη πως το πρόβλημα πλέον είναι πολύ μεγάλο. Είναι λυπηρό. Στο φινάλε, είμαι μόνος μου σε αυτή την υπόθεση γιατί είμαι εκείνος που θα πρέπει να το καταπιώ και να συνεχίσω.

Αισθάνομαι πως είμαι απολύτως μόνος σε όλο αυτό. Θεωρώ ότι ο ρατσισμός νίκησε. Δεν θέλω να φανώ ασεβής αλλά δεν θα αισθανθεί ποτέ ένας λευκός όσα νιώθουμε εμείς όταν κάποιος επιλέγει να μας βρίσει για το χρώμα μας, είτε εμένα είτε άλλους μαύρους παίκτες. Δεν ξέρετε τι περνάει από το μυαλό μας. Είμαι μόνος μου αυτή τη στιγμή…».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X