Συγκίνηση και δέος: Το μοναδικό αφιέρωμα της NOVA για την «Αγιά Σοφιά» (VIDEO)

«Αγιά Σοφιά»: Όταν οι λέξεις χάνουν τη σημασία τους! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ενα μοναδικό αφιέρωμα στην «Αγιά Σοφιά» έκανε η Nova, το οποίο παρουσιάστηκε χθες πριν την μετάδοση της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ. Πρόκειται για ένα άκρως καλοφτιαγμένο και συγκινητικ΄αφιέρωμα που αγγίζει την καρδιά όλων των ΑΕΚτζήδων που αδημονούν να επιστρέψουν στο σπίτι τους. Στη Νέα Φιλαδέλφεια!

«Και μετά, ας έρθει το τέλος…», λέει ο Στέλιος Σεραφείδης που συγκινεί τους πάντες με τον τρόπο που κοιτά το γήπεδο από μέσα και την ανυπομονησία του να προλάβει, να μπει στο γήπεδο. Και μετά δεν το νοιάζει τίποτα! Στο βίντεο καταγράφεται επίσης και η πρόοδος στα έργα τόσο εντός, όσο και εκτός του γηπέδου που κάνουν τους υπεύθυνους του έργου να αισιοδοξούν.

Γίνεται επίσης αναφορά στις ρίζες της ομάδες. Την Πόλη, την προσφυγιά, τον ξεριζωμό και την συνάντηση αυτών υπό την σκέπη της Ιδέας που ονομάζεται ΑΕΚ. Απολαύστε το αφιέρωμα της Nova με τον συγκινητικό Στέλιο Σεραφείδη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X