«Δεν μου πλήρωσε τα χρέη μου, έχω σπίτι 10 εκατομμυρίων στο Μαλιμπού»: Η Πάμελα Άντερσον απαντά στον Τζον Πίτερς

«Δεν μου πλήρωσε τα χρέη μου, έχω σπίτι 10 εκατομμυρίων στο Μαλιμπού»: Η Πάμελα Άντερσον απαντά στον Τζον Πίτερς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Πάμελα Άντερσον και ο Τζον Πίτερς χώρισαν 12 μόλις μέρες μετά τον γάμο τους.

Η Pamela Anderson αρνείται ότι ο Jon Peters, ο παραγωγός του Χόλιγουντ με τον οποίο παντρεύτηκε για 12 ημέρες πλήρωσε τα χρέη της.

Συγκεκριμένα ο Πίτερς πριν από λίγες μέρες ισχυρίστηκε ότι αφού πλήρωσε όλα τα χρέη της ηθοποιού, τα οποία ανέρχονταν σε 200.000 δολάρια περίπου, εκείνη αποφάσισε να τον χωρίσει: «Δεν υπάρχει χειρότερος βλάκας από τον γέρο – βλάκα» είπε ο 74χρονος παραγωγός.

Πριν από αυτό η Πάμελα Άντερσον μιλώντας για τον γάμο και τον γρήγορο χωρισμό τους ανέφερε ότι έκανε «ένα τεράστιο λάθος» και πως εκείνος «ήταν πολύ χειριστικός».

Σε νέα συνέντευξή της στην καναδική Ladysmith Chronicle αυτή την εβδομάδα τον διέψευσε λέγοντας: «Δεν χρειάζομαι κανέναν να πληρώσει τους λογαριασμούς μου. Έχω ένα σπίτι αξίας 10 εκατομμυρίων δολαρίων στην αποικία του Malibu, που έχει ενοικιαστεί εδώ και σχεδόν δύο χρόνια, και για τα επόμενα τρία έως πέντε χρόνια, για 40.000 δολάρια το μήνα. Έχω συμβάσεις και άλλες εργασίες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X