Ο Αντριάνο διαψεύδει τον θάνατό του: «Είμαι ζωντανός» (ΦΩΤΟ)

Ο Αντριάνο διαψεύδει τον θάνατό του: «Είμαι ζωντανός» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο άλλοτε επιθετικός των Ίντερ και Φιορεντίνα έσπευσε να διαψεύσει ότι σκοτώθηκε σε μια από τις πιο επικίνδυνες φαβέλες της Βραζιλιάνος.

Στα νιάτα του, υπήρξε ένας υπέρ ταλαντούχος επιθετικός με λαμπρό μέλλον, το οποίο όμως δεν έγινε ποτέ πράξη. Τον βάφτισαν «Αυτοκράτορα» για το στιλ του, αλλά ο Αντριάνο Λέιτε έμεινε στου δρόμου τα μισά, αφού μετά τον θάνατο του πατέρα του βυθίστηκε στο αλκοόλ, καταστρέφοντας μια πολλά υποσχόμενη καριέρα.

Ο 38χρονος πλέον Βραζιλιάνος, με θητεία σε Φλαμένγκο, Ίντερ, Φιορεντίνα και Ρόμα, μεταξύ άλλων, σταμάτησε επισήμως την μπάλα το 2014, αλλά επί της ουσίας τα είχε παρατήσει πολύ νωρίτερα.

Τις τελευταίες ώρες, κυκλοφόρησε μια σοκαριστική φήμη ότι ο 53 φορές διεθνής με την Σελεσάο επιθετικός (με 27 γκολ) είχε σκοτωθεί σε μια από τις πιο επικίνδυνες φαβέλες (οι παραγκούπολεις) της Βραζιλίας, την Μόρο ντο Αλεμάο.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής έσπευσε να διαψεύσει τον θάνατό του με δύο φωτογραφίες του στο Instagram, στις οποίες χαμογελάει. «Ναι ναι, είμαι ζωντανός» ήταν το ειρωνικό μήνυμα του Αντριάνο, ο οποίος πρόσθεσε: «Άνθρωποι, είμαι ζωντανός. Είμαι στο σπίτι».

Δείτε τη φωτογραφία:

https://www.instagram.com/p/B82ezQqn3Nl/?utm_source=ig_web_copy_link

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X