Ο Μπατιστούτα τρολάρει τον Κριστιάνο (ΦΩΤΟ)

Ο Μπατιστούτα τρολάρει τον Κριστιάνο (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στη νίκη της Γιουβέντους κόντρα στην Σπαλ (2-1), ο Κριστιάνο Ρονάλντο γιόρτασε τα χίλια του παιχνίδια ως επαγγελματίας, φτάνοντας τα έντεκα σερί στην Serie A που βρίσκει δίχτυα, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ των Φάμπιο Κουαλιαρέλα (πέρυσι με την Σαμπντόρια) και Γκαμπριέλ Μπατιστούτα (την σεζόν 1993-94 με την Φιορεντίνα).

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ θα ψάξει πλέον το απόλυτο ρεκόρ στο ντέρμπι κορυφής με την Ίντερ την Κυριακή (01/03). Σε αντίθεση με τον Αργεντινό άλλοτε σπουδαίο φορ των Φιορεντίνα και Ρόμα, βεβαίως, ο «CR7» έκανε το ρεκόρ, έχοντας κάνει και ένα… διάλειμμα, αφού ο Μαουρίτσιο Σάρι τον είχε αφήσει εκτός από τον προηγούμενο αγώνα με την Μπρέσια, προκειμένου να ξεκουραστεί. Σε έντεκα σερί αγωνιστικές δεν είχε σκοράρει ούτε ο Κουαλιαρέλα πέρυσι με την Σαμπντόρια.

Και ο «Μπατιγκόλ», αστειευόμενος, φρόντισε να πικάρει τον Κριστιάνο με αυτή την μικρή, αλλά σημαντική λεπτομέρεια. «Συγχαρητήρια στον Κριστιάνο για το ρεκόρ!!!!! Μόνο που αν ξεκουράζεσαι μου φαίνεται πως είναι πιο εύκολο» έγραψε στο Twitter του ο Μπατιστούτα, βάζοντας και τρεις χαμογελαστές φατσούλες.

Δείτε τη δημοσίευση του Μπατιστούτα στο Twitter: 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X