Ένα Audi A4 εισβάλλει «ακυβέρνητο» σε κατάστημα (VIDEO)

Ένα Audi A4 εισβάλλει «ακυβέρνητο» σε κατάστημα (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ύστερα από μια σύγκρουση, το λευκό Audi A4 έσπασε τη τζαμαρία και μπήκε σε ένα μαγαζί, αφού αντιμετώπισε πρόβλημα με το σύστημα διεύθυνσης.

Έχουμε δει πολλές φορές αυτοκίνητα να… εισβάλλουν σε καταστήματα. Τις περισσότερες φορές ο οδηγός απλώς πανικοβλήθηκε και πάτησε τέρμα γκάζι αντί για φρένο, ενώ κάποιες άλλες φορές, έγινε επίτηδες. Στην περίπτωση αυτού του Audi A4 όμως, δεν έγινε τίποτα από τα δύο. Το γερμανικό σεντάν όπως έβγαινε από ένα στενό, συγκρούστηκε με μια BMW και οι εμπρός τροχοί του αποσυνδέθηκαν από το τιμόνι που είχε στα χέρια του ο οδηγός.

Αυτός, πάνω στον πανικό της στιγμής, δεν άφησε το γκάζι και έτσι έσπασε τη τζαμαρία ενός καταστήματος με ηλεκτρονικά τσιγάρα και μπήκε μέσα. Αν είχε τιμόνι, το όχημα δεν θα έφτανε ως το κατάστημα. Το περιστατικό έγινε στις ΗΠΑ, τον Οκτώβριο του 2018. Αν και έχει περάσει πάνω από ένας χρόνος, μόλις πριν μερικές ημέρες εμφανίστηκε στο διαδίκτυο, καθώς τώρα τελείωσαν όλες οι δικαστικές διαμάχες γύρω από το συμβάν.

Ευτυχώς, κανείς δεν τραυματίστηκε και οι υλικές ζημιές αποζημιώθηκαν από τις ασφαλιστικές εταιρείες. Παρακάτω υπάρχουν διάφορα βίντεο που μας επιτρέπουν να δούμε το τρακάρισμα, μαζί με την… εισβολή στο κατάστημα από πολλές γωνίες. Οι άνθρωποι που ήταν μέσα στο μαγαζί αντιλήφθηκαν έγκαιρα το λευκό Audi που ερχόταν κατά πάνω τους και έτσι έφυγαν γρήγορα από μπροστά του, ενώ μετά τη σύγκρουση πολλοί έσπευσαν να βοηθήσουν τον καταστηματάρχη αλλά και τον οδηγό του A4.

Δείτε το βίντεο: 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X